Artikelen van fotograaf Erik Paulus -Timeframefotografie.nlVivid Audio Giya G3

Gepubliceerd op 18 september 2013
Auteur: Eric van Spelde
Vivid Audio Giya G3Lang niet iedereen die (latent) veel geld overheeft voor excellente muziekweergave thuis, is een high end-neuroot met meer apparatuur en kabels dan cd’s. Er zijn ook muziekliefhebbers met een royaal budget die eigenlijk het liefst helemaal geen zichtbare apparatuur in hun woonruimte willen hebben. En zeker geen grote luidsprekers. Die moeten maar verdwijnen in de muur. Tot ze de Giya-serie van Vivid Audio ontwaren. Dan wordt het oorspronkelijke plan direct overboord gezet… want dit zijn geen ‘boxen’, dit zijn kunstvoorwerpen!
lees verder>>

Review Naim Nait 5 Si, XS-2 en Supernait 2

Gepubliceerd op 5 september 2013
Auteur: Max Delissen
Naim NaitsNaim behoort niet tot de merken die elk seizoen een nieuwe lijn op de markt brengen. Hun apparatuur wordt doorgaans pas vervangen als er een substantiële verbetering in het ontwerp is aangebracht. Daarom spitste ik als trotste bezitter van een Naim Supernait de oren toen eerder dit jaar een opvolger van deze uiterst muzikale versterker werd aangekondigd.
lees verder>>

AudioXperience Stelt Samen met Naim en Totem

Gepubliceerd op 20 mei 2013
Auteur: Redactie HiFi.nl
AudioXperience Stelt SamenIn de rubriek De Specialist Stelt Samen vragen we hifi-dealers om voor onze lezers in de luisterruimte een bijzondere set bij elkaar te zetten, en de verschillende keuzes toe te lichten om audioliefhebbers enthousiast te krijgen zelf eens te gaan luisteren.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE