Artikelen van Sinan KökbuguriFi iDSD Diablo: duvel van een DAC die in een doosje past

Gepubliceerd op 14 januari 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-01-14 iFi IDSD DiabloHet Britse audiomerk iFi heeft de iDSD Diablo aangekondigd. De roodgekleurde draagbare DA-converter tevens hoofdtelefoonversterker is iFi's nieuwste referentie in draagbaar geluid. de nadruk zou liggen op geluidskwaliteit en niet op zoveel mogelijk functies en verbindingsmogelijkheden. Exit bluetooth-connectiviteit. In de loop van deze maand zou de iFi iDSD Diablo op de markt moeten komen.
lees verder>>

De JBL 4349 Studio Monitor is leverbaar

Gepubliceerd op 14 januari 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2020-08-24 JBL 4349Het Amerikaanse luidsprekermerk JBL had in augustus van 2020 de 4349 Studio Monitor aangekondigd, een tweeweg luidspreker voorzien van een compressie hoorn en een twaalf inch woofer.De lancering van de nieuwe luidspreker stond aanvankelijk gepland voor september 2020 maar zoals met zoveel audioproducten heeft de coronapandemie de lancering vertraagd. Met ongeveer drie maanden vertraging is de nieuwe luidspreker vanaf nu te krijgen.
lees verder>>

Samsung Galaxy Buds Pro beloven een goede geluidskwaliteit en slimme ANC

Gepubliceerd op 14 januari 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-01-14 SamsungGalaxyEarBudsElektronicagigant Samsung lanceert vandaag met de Galaxy Buds Pro een nieuwe generatie volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon, in drie kleuen. De nieuwe in-ears belooft een combinatie van goed geluid, superieure gesprekskwaliteit en intelligente ANC. “Ideaal om zowel ongestoord (werk)gesprekken te voeren als muziek te luisteren. Bovendien bieden de Galaxy Buds Pro verbeterde connectiviteit, verpakt in een modern en strak design,” aldus Samsung.
lees verder>>

Uni-Core Tech van KEF: maximale bas uit een minimale ruimte

Gepubliceerd op 14 januari 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-01-14 KEF Uni-CoreHet Britse luidsprekermerk KEF beweert dat het dankzij de nieuwe Uni-Core-technologie maximale laagweergave vanuit een minimale ruimte kan halen. Deze nieuwe techniek stelt de Engelse fabrikant in staat om een geheel nieuwe visie op subwoofer- en luidsprekerontwerpen te creëren. Plat gezegd, veel geluid uit een klein kastje. Patent is aangevraagd.
lees verder>>

Denon vult Home-productlijn aan met Home Soundbar 550

Gepubliceerd op 14 januari 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-01-08 Denon_Home_Soundbar_550Audiomerk Denon, onderdeel van Sound United, heeft vandaag de Denon Home Soundbar 550 aangekondigd. De nieuwe Home Soundbar 550 is een hoogwaardige, compacte soundbar die het Denon Home-assortiment verder uitbreidt met tv-geluid. Omdat Dolby Atmos en DTS:X 3D-surroundgeluid met maar liefst zes drivers worden geleverd, komen films, tv-programma's en muzieknummers echt binnen met deze soundbar. De nieuwe soundbar is leverbaar vanaf half februari en heeft een adviesprijs van 649 euro.
lees verder>>

PerListen Audio is een nieuw Amerikaans luidsprekermerk

Gepubliceerd op 13 januari 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-01-13 PerListenAudioPerlisten Audio, een nieuw Amerikaans audiobedrijf opgericht door een naar eigen zeggen 'all-star team' van professionals uit de industrie, maakt zijn Amerikaanse debuut op de virtuele Consumer Electronics Show (CES) 2021. Het bedrijf heeft twee hoge vloerstaanders, één centermodel en drie subwoofers geïntroduceerd. We weten nog niet of de luidsprekers ook de Atlantische oceaan gaan oversteken richting de Benelux, maar we willen het merk wel even voorstellen.
lees verder>>

Audac Alti: voor rondhangend geluid

Gepubliceerd op 13 januari 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-01-13 Audac Alti (750x450)Het in België gevestigde luidsprekermerk Audac heeft een hele nieuwe reeks luidsprekers geïntroduceerd. De leden van de nieuwe Alti-productlijn zijn ontworpen om aan een muur of plafond te hangen, maar ook om goed geluid te produceren. De doelgroep is met name winkels, showrooms en andere bedrijfsruimten, maar een consument zou de luidsprekers natuurlijk ook kunnen gebruiken.
lees verder>>

Tannoy PCI-productlijn: dubbele concentrische plafondluidsprekers

Gepubliceerd op 12 januari 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-01-12 Tannoy PCI-seriesDe Britse luidsprekerbouwer Tannoy heeft de PCI-productlijn onthuld. Alle leden van de PCI-productlijn zijn dubbele concentrische luidsprekers voor inbouw in plafonds. Het bedrijf heeft ook een uitgebreid bijpassend assortiment van roosters en bevestigingsmateriaal om de installatie netjes en makkelijk te maken.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE