Artikelen van Rudirick de JongDeel 3: Hoe bouw je een eigen Smart Home?

Gepubliceerd op 25 maart 2017
Auteur: Rudirick de Jong
smarthomeIn de vorige twee artikelen hebben we je meegenomen in de voorbereidende fase van het bouwen van je eigen Smart Home. Je hebt nu een aardig beeld van de mogelijkheden en welke onderdelen je graag in je Smart Home wilt gebruiken. Nu komt het laatste en misschien wel spannendste onderdeel aan bod: de installatie en configuratie.
lees verder>>

Deel 2: Hoe bouw je een eigen smart home?

Gepubliceerd op 7 januari 2017
Auteur: Rudirick de Jong
smart homeBij het bouwen van een Smart Home is de voorbereiding zeer belangrijk. In dit artikel bespreken we de basis van een Smart Home en de onderdelen waarmee rekening gehouden moet worden tijdens de voorbereidingen
lees verder>>

Deel 1: hoe bouw je een eigen Smart Home?

Gepubliceerd op 15 oktober 2016
Auteur: Rudirick de Jong
electrostylingIn de komende edities van Home Emotion willen we je op weg helpen met de bouw van een eigen Smart Home. In dit artikel beginnen we met de basis: het ontdekken van de mogelijkheden en wensen.
lees verder>>

Bespaar jaarlijks 10.000 keer drukken op een knop

Gepubliceerd op 24 september 2016
Auteur: Rudirick de Jong
home emotionEcht? Ja echt! 10.000 keer per jaar drukken wij gemiddeld op een schakelaar in huis. Neem nu een woonkamer waar op zijn minst een beetje is nagedacht over een lichtplan. Dan praten we over minimaal twee plafondlampen, drie bijzetlampen, een leeslamp en ongeveer twee sfeerlampen. Dit betekent dat we iedere dag acht keer op een knop moeten drukken om het aan te zetten.
lees verder>>

Smart Living Home Experience On Tour

Gepubliceerd op 22 augustus 2015
Auteur: Rudirick de Jong
Electrostyling_1.jpgDe afgelopen weken is ElectroStyling het land doorgereisd met de Smart Living Home Experience. Negen weken lang hebben we de winkels van onze ElectroStylisten omgetoverd tot een plek waar je alles te weten kon komen over slimme technologieën voor in en om het huis. 
lees verder>>

Electrostyling: Smart verhoogt het wooncomfort

Gepubliceerd op 30 mei 2015
Auteur: Rudirick de Jong
ElectroStyling_Intro foto.jpgZoals we in ons artikel in de vorige editie al aankondigden, zijn we druk bezig met een Smart villa in Numansdorp. Inmiddels is het huis opgeleverd en zijn door de bouwers de laatste puntjes op de i gezet. Voor ons begint dan het echte werk eigenlijk pas. In dit artikel lichten we daarom graag de bijzondere mogelijkheden van dit huis toe.
lees verder>>

ElectroStyling: Het geheim van het bouwen van een Smart Home

Gepubliceerd op 23 mei 2015
Auteur: Rudirick de Jong
Electrostyling_1.jpg Op het moment van schrijven van dit artikel beginnen wij aan de afronding van een smart villa project. Wij zijn inmiddels, samen met de klant en het bouwteam, tien maanden bezig met het ontwerpen, begeleiden en bouwen. Oftewel: Smart Ready maken van hun toekomstige woning.
lees verder>>

ElectroStyling: Smart interieur steeds toegankelijker

Gepubliceerd op 11 april 2015
Auteur: Rudirick de Jong
Electrostyling_1.jpgWij merken dat steeds meer mensen kennis willen maken met smart interieurinrichting. Maar hoe kom je in contact met een smart specialist? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? En waar kun je terecht met vragen? Vragen die wij regelmatig horen. ElectroStyling heeft daarom de Smart Ready Quickscan ontwikkeld, een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een ElectroStylist. Een gesprek waarin de technische mogelijkheden en wensen worden besproken, maar ook inzicht wordt gegeven in de facetten van een smart interieur.�
lees verder>>

EDITORS' CHOICE