Artikelen van Ronald SmitSynology Surveillance Station: bewaker voor thuis en op de zaak

Gepubliceerd op 7 juli 2018
Auteur: Ronald Smit
Synology Surveillance StationIP-camera’s heb je tegenwoordig in alle soorten, maten en prijsklassen. Met de beveiliging is het vaak niet al te best gesteld. Door een willekeurige IP-cam te gebruiken in combinatie met Synology’s Surveillance Station zorg je niet alleen voor een uitstekende beveiliging, maar ook voor een schitterende en universele gebruiksinterface.
lees verder>>

Review: Synology Video Station - kijk films en stream tv

Gepubliceerd op 1 juni 2018
Auteur: Ronald Smit
Synology Video Station Home EmotionDe NAS'sen van Synology zijn veel meer dan ‘slechts’ een soort van harde schijf met een netwerkaansluiting. Het zijn veel meer complete servertjes waarop extra software geïnstalleerd kan worden. Mede daardoor zijn het ook powerhouses betreffende multimedia.
lees verder>>

Houd je Synology NAS veilig

Gepubliceerd op 29 juli 2017
Auteur: Ronald Smit
synology-ds416play.jpgHoewel de NASsen van Synology zo uit de doos al behoorlijk veilig zijn, kan je zelf de boel nog verder dichttimmeren. En dat is inmiddels geen overbodige luxe meer. Digidieven liggen overal op de loer!
lees verder>>

Review: Synology RT2600ac-router

Gepubliceerd op 20 mei 2017
Auteur: Ronald Smit
synology-rt2600-foto-1.jpgDe Synology RT2600ac is een router met alle opties die u maar kunt wensen. Razendsnel draadloos internet tot 2,53 Gbps, maar ook een gebruikersinterface om de vingers bij af te likken. Een perfecte basis voor een stevig thuis- of klein zakelijk netwerk.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE