Artikelen van Rob NijmanXFI en HiFi.nl bundelen krachten: Dutch Audio Event

Gepubliceerd op 20 februari 2020
Auteur: Rob Nijman
XFI 2019De uitgever van HiFi.nl en de organisatie achter de jaarlijkse XFI Audio Show hebben besloten een samenwerking aan te gaan en gezamenlijk een nieuwe show te organiseren: Dutch Audio Event.
lees verder>>

NAD Masters Series M33 BluOS streaming dac amplifier: eerste kennismaking

Gepubliceerd op 18 februari 2020
Auteur: Rob Nijman
NAD M33 presentatieOp maandag 17 februari werd de hifi-pers uit Nederland en België uitgenodigd op het hoofdkantoor van DALI Benelux in Waalwijk voor de introductie van de NAD M33. Deze gloednieuwe versterker uit de Masters-serie van het merk, die onder meer kan bogen op de Purifi versterkertechniek van het gelijknamige nieuwe bedrijf, werd een maandje geleden als sneak preview in Las Vegas getoond, maar kreeg nu een paar uur lang de volledige aandacht. Lenbrook Industries' EU Brand Manager Cas Oostvogel heeft namelijk een pre-productie exemplaar naar Waalwijk weten te halen. Tijdelijk, want het apparaat reist nog deze week door naar Engeland.
lees verder>>

Primeur: veelzijdige Lyngdorf TDAI-1120 op ISE 2020

Gepubliceerd op 12 februari 2020
Auteur: Rob Nijman
Lyngdorf TDAI-1120ISE 2020, de laatste editie van de inmiddels uit de voegen van de RAI gegroeide elektronicabeurs, is in volle gang. Een van de interessante primeurs die we er vandaag op de showvloer aantroffen, is de gloednieuwe TDAI-1120 van Lyngdorf Audio.
lees verder>>

Lancering HiFi.be: grote stap richting onze Belgische lezers

Gepubliceerd op 24 januari 2020
Auteur: Rob Nijman
HiFi.be logoBelgische liefhebbers van beter beeld en geluid krijgen eindelijk hun eigen website! HiFi.nl, de grootste community van liefhebbers van hifi, beter tv-geluid, surround, head-fi en beeld in de Benelux, opent met HiFi.be een eigen website voor de Belgische markt.
lees verder>>

Audio-Time in Breda sluit deuren | grote uitverkoop

Gepubliceerd op 20 januari 2020
Auteur: Rob Nijman
Uitverkoop Audio-TimeAudiospeciaalzaak Audio-Time in Breda gaat haar deuren sluiten. Dat heeft eigenaar Erik-Jan Embregts ons laten weten. "Soms komt er een aanbieding of kans voorbij waarvan je weet dat je die niet zomaar kan laten lopen", aldus Erik-Jan. Het huidige assortiment wordt nu middels een stevige uitverkoop aangeboden.
lees verder>>

Jaaroverzicht: De 9 best gelezen reviews van 2019

Gepubliceerd op 31 december 2019
Auteur: Rob Nijman
JBL Classic L100Daar zijn ze dan, op de laatste dag van 2019 de 9 best gelezen artikelen van het voorbije kalenderjaar. Het zal je wellicht niet verbazen, maar onze toplijst, volledig gebaseerd op de cijfertjes achter de best bekeken pagina's, bestond ook in het 20ste jaar van HiFi.nl uitsluitend uit reviews. Onze testen waren duidelijk de populairste categorie artikelen in 2019. We hebben ze onderstaand voor je opgesomd.
lees verder>>

Audio Show iEar' HiFi Awards 2019: alle winnaars!

Gepubliceerd op 17 november 2019
Auteur: Rob Nijman
Redactionele Awards Audio Show iEar' 2019Zojuist zijn op de showvloer alle 9 publieksprijzen van de Audio Show iEar' HiFi Awards 2019 uitgereikt. Daarnaast zijn gisterenavond tijdens het diner voor alle deelnemers ook de 3 redactionele prijzen (Best Stand, Best Sound, Best Experience) toebedeeld, dus hoog tijd om alle winnaars in één overzicht met jullie te delen!
lees verder>>

Definitive Technology Demand D15 op Audio Show iEar'

Gepubliceerd op 16 november 2019
Auteur: Rob Nijman
Definitive Technology Demand op iEar' 2019De Demand-serie van Definitive Technology kennen we toch vooral van de krachtige boekenplankluidsprekers; de Demand D7, D9 en D11. Eerstgenoemde kwam op HiFi.nl al in een uitgebreide review voorbij. Op de Audio Show iEar' maakten we kennis met enkele grotere familieleden, waaronder de stevige D15.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE