Artikelen van Rob NijmanSteun de lokale audiospeciaalzaak

Gepubliceerd op 13 januari 2021
Auteur: Rob Nijman
support your localsWe staan per vandaag met z'n allen weer voor een serieuze uitdaging de komende vijf weken. Dat lijkt me geen nieuws, noch iets wat we als een A/V-platform verder hoeven te duiden. Tegelijkertijd is er natuurlijk wel een onderdeel van onze wereld die rechtstreeks geraakt wordt door de huidige set maatregelen, en dat zijn de audiospeciaalzaken in Nederland. We zetten daarom toch even op een rijtje wat er momenteel speelt, en staan bovendien open voor verdere input vanuit dealers en uiteraard ook fabrikanten en distribiteurs.
lees verder>>

Nieuw Nederlands luidsprekermerk Kubuni lanceert passieve luidsprekers

Gepubliceerd op 13 januari 2021
Auteur: Rob Nijman
KubuniNederland is weer een audiomerk rijker: Kubuni. We werden deze week benaderd door het team van het jonge bedrijf uit Hasselt, dat de afgelopen jaren bezig is geweest met de ontwikkeling van een paar passieve speakers. "We zijn trots op wat we hebben mogen neerzetten!" We stellen het merk en de eerste speakers graag even aan je voor.
lees verder>>

Italiaanse kwaliteitskabels van Ricable vanaf nu leverbaar in Nederland

Gepubliceerd op 13 januari 2021
Auteur: Rob Nijman
RicableOmera Hifi en Streaming Media gaat voor heel Nederland de distributie verzorgen van de audiofiele kwaliteitskabels van het Italiaanse Ricable. Ruud Moerman van Omera ziet grote kansen voor zijn Italiaanse topproduct: "De afgelopen maanden heb ik het gehele assortiment uitgebreid kunnen testen, samen met een kleine groep vaste klanten. Het oordeel is unaniem: dit zijn topkabels!"
lees verder>>

Jaaroverzicht: de 10 best gelezen reviews van 2020

Gepubliceerd op 31 december 2020
Auteur: Rob Nijman
2020-01-07 NAD M33We hebben het gered: 31 december. Het einde van een bijzonder jaar, dat we ongetwijfeld snel achter ons willen laten. We hebben uiteraard nog wel één horde voordat het zover is: onze traditionele afsluiter, de meest gelezen artikelen van het voorbije kalenderjaar. Alvast een fijne jaarwisseling, en tot ziens in 2021!
lees verder>>

Maand van de HIFI: Update van Uw Hifi Choice

Gepubliceerd op 20 december 2020
Auteur: Rob Nijman
Maand van de HIFI Uw hifi choiceDe Maand van de HIFI Dendert Door in December, met vandaag aandacht voor Uw Hifi Choice in Soest. Vanuit de audiospeciaalzaak aan de Steenhoffstraat 15 in de Utrechtse gemeente bleek er namelijk meer dan genoeg te updaten. Ontwikkelingen en serieuze veranderingen die eigenlijk al ingezet werden in het najaar van 2019, toen de bedrijfsfilosofie enigszins herzien werd. Hoog tijd dus om eens bij te praten.
lees verder>>

Hi-Visit Hemmers Beeld & Geluid: Yamaha stereoset

Gepubliceerd op 8 december 2020
Auteur: Rob Nijman
Hi-Visit HemmersHet is inmiddels diep, diep in december - ok vooruit, de Sint is nog maar net het land weer uit - maar we gaan vrolijk verder met onze Maand van de HIFI. Er liggen op de redactiemat namelijk meer dan genoeg uitnodigingen om ook vandaag weer aan de thuiswerkroutine te ontsnappen. Deze keer niet alleen door een nieuwe winkel, maar zelfs een nieuwe stad te ontdekken. Inderdaad, Enschede is een first, voor ondergetekende althans.
lees verder>>

Edwin Rynveld weer CEO International Audio Holding (Siltech & CrystalConnect)

Gepubliceerd op 1 december 2020
Auteur: Rob Nijman
2020-10-26 CrystalConnect ArtSeriesEen bericht uit de hoek van International Audio Holding vandaag, het moederbedrijf van Nederlands trots Siltech en CrystalConnect. Robert Winterhoff neemt namelijk afscheid als CEO, en zal het bedrijf in goede vorm weer overdragen aan oprichter Edwin Rijnveld en zijn zoon, COO Viktor de Leeuw, om het familiebedrijf weer verder te laten groeien.
lees verder>>

Maand van de HIFI: overzicht Hi-Visits, ook in december en januari

Gepubliceerd op 1 december 2020
Auteur: Rob Nijman
Maand van de HIFIWe hebben geen idee hoe we 2020 af gaan sluiten, en wat er in de laatste twee maanden van het jaar allemaal wel en vooral ook niét mogelijk is vanuit de nieuwe maatregelen van de overheid. Wat we wel weten, is dat we op onze audiosystemen kunnen vertrouwen om aan al die stress en onzekerheid te ontsnappen. En daarom gaan we graag opnieuw met onze redactie het land in, op bezoek bij de hifi-specialisten.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE