Artikelen van Richard HelwigVliegtuigspotten op video

Gepubliceerd op 21 mei 2015
Auteur: Richard Helwig
Vliegtuig_1.jpgHet is wonderlijk om te zien hoe vliegtuigen een bijzondere aantrekkingskracht hebben op videofilmers. Nederland telt genoeg mogelijkheden om ze onbeperkt met de camera te kunnen spotten. Richard Helwig ging op onderzoek. 
lees verder>>

Video Emotion – 12 bezienswaardigheden beoordeeld op cameravriendelijkheid

Gepubliceerd op 20 december 2014
Auteur: Richard Helwig
12Bezienswaardigh_1A.jpgIn Nederland hoef je niet lang te zoeken naar een bezienswaardigheid waar je ongestoord de videocamera uit de tas kunt halen. Maar welke zijn geschikt? Richard Helwig reisde kris kras door Nederland en beoordeelde 12 van die locaties op cameravriendelijkheid. Het knusse Nobel’s Nostalgisch Ameland in Ballum belandde op de eerste plaats. 
lees verder>>

Video Emotion – Ideaalbeeld binnen autocommercials

Gepubliceerd op 11 november 2014
Auteur: Richard Helwig
Autocommercials_1.jpgDe wijze waarop autofabrikanten hun nieuw uitgebrachte modellen in reclame op televisie naar voren brengen, kenmerkt zich door een grote diversiteit. Richard Helwig legt de opzet van dit soort filmpjes uit. Hij maakte daarbij een proefcommercial van een halve minuut en zet uiteen hoe hij in de praktijk te werk ging. 
lees verder>>

Op ontdekkingstocht met de videocamera

Gepubliceerd op 15 juli 2014
Auteur: Richard Helwig
SchotlandSchotland kent een hoge dichtheid aan duistere spookverhalen en gruwelijke gebeurtenissen uit een lange, wrede geschiedenis. Er is veel gebeurd in verlaten kasteelruïnes, uitgestrekte heidevelden en diepe meren. Richard Helwig ging met de videocamera (en met een knipoog) op zoek naar enkele onverklaarbare situaties.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE