Artikelen van Martijn ChelDenon lanceert betaalbare AVR-S650H, AVR-S750H en AVR-S950H receivers

Gepubliceerd op 30 april 2019
Auteur: Martijn Chel
Denon AVR-S650H AVR-S750H AVR-S950H Denon breidt deze week de S-serie betaalbare av-receivers uit met drie nieuwe modellen. De Japanse fabrikant komt met de AVR-S650H, AVR-S750H en AVR-S950H. De nieuwe modellen zijn voorzien van Dolby Atmos Height Virtualization Technology, ingebouwde HEOS voor draadloze multiroom muziekstreaming en een verbeterd installatieproces.
lees verder>>

Op bezoek bij Sound United in Californië - waar passie voor audio centraal staat

Gepubliceerd op 26 januari 2019
Auteur: Martijn Chel
Sound United bezoek januari 2019Na de hevige drukte van CES 2019 in Las Vegas zijn we afgereisd naar de westkust van de Verenigde Staten, naar Vista om precies te zijn. Hier is namelijk het hoofdkantoor van Sound United gevestigd, dé plek waar merken als Marantz, Denon, Polk en Definitive Technology hun oorsprong vinden. Althans; tegenwoordig, want Sound United heeft al deze merken in de afgelopen jaren middels acquisities samengevoegd tot een pakket waarmee het de consument voorziet van het beste geluid dat bij de behoeften pas.
lees verder>>

Exclusief: TP Vision blaast Philips Audio nieuw leven in

Gepubliceerd op 21 januari 2019
Auteur: Martijn Chel
Philips Audio 2019Het kan snel gaan in de av-wereld. In 2014 wilde Philips van zijn audiovisuele taken af waarna het de audiotak aan Gibson verkocht en de videotak aan TP Vision. Begin vorig jaar werd echter duidelijk dat Gibson zijn faillissement moest aanvragen waardoor de Philips-naam op audioproducten leek te verdwijnen. Toch is er nu goed nieuws want TP Vision heeft de merkrechten overgenomen en gaat met Philips Audio aan de slag.
lees verder>>

Impressie CES 2019: alles wordt smart en compatibiliteit staat voorop

Gepubliceerd op 19 januari 2019
Auteur: Martijn Chel
CES 2019 impressieCES 2019 is nu echt afgesloten. We hebben vijf dagen in Las Vegas rondgelopen, op zoek naar de mooiste, meest innovatieve en meest interessante producten op het gebied van audio, video, mobile en smarthome. In dit artikel vind je een impressie van onze week op CES 2019.
lees verder>>

Achtergrond: Van spraakbediening naar praten met je apparatuur

Gepubliceerd op 29 december 2018
Auteur: Martijn Chel
Trends in SpraakbedieningWe schrijven in het FWD netwerk behalve over A/V-apparatuur over steeds meer producten, waaronder ook mobile, smarthome en wearables. Al deze categorieën komen echter steeds dichterbij elkaar te liggen en overlappen elkaar zelfs al deels. Met name op het gebied van bediening zien we één belangrijke trend vaak voorbij komen; spraakbediening.
lees verder>>

Review: KEF LSX draadloos alles-in-een systeem

Gepubliceerd op 1 november 2018
Auteur: Martijn Chel
KEF LSX ReviewSteeds meer audiofabrikanten richten zich op actieve speakers, modellen met een eigen versterker en vaak ook eigen streamingmogelijkheden. KEF is één van deze fabrikanten en heeft onlangs de KEF LSX gepresenteerd. Dit actieve stereopaar wordt omschreven als een echt alles-in-één-systeem met een premium audioweergave en eenvoud in het gebruik.
lees verder>>

Pirelli F1-wiel is stiekem bluetoothspeaker

Gepubliceerd op 28 juli 2018
Auteur: Martijn Chel
Pirelli BluetoothpeakerAls het op bluetooth-speakers aankomt dan kun je het zo gek niet bedenken of het is er. Fabrikanten doen er alles aan om hun speakers te laten opvallen, zo blijkt ook uit de lancering van dit model door Pirelli.
lees verder>>

Nieuwe generatie Amazon Echo Dot slimme speaker

Gepubliceerd op 27 juli 2018
Auteur: Martijn Chel
Amazon Echo DotAmazon heeft inmiddels een complete line-up aan slimme Echo-speakers maar het bedrijf lijkt op korte termijn een nieuwe generatie van in ieder geval de Echo Dot te lanceren. Daarnaast heeft Amazon een nieuwe functie aan Amazon Music toegevoegd, genaamd Alexa Cast.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE