Artikelen van BobvosThe Chieftains

Gepubliceerd op 23 november 2002
Auteur: Bobvos
The ChieftainsDe leden van de Ierse top folkband The Chieftains togen voor de tweede keer in hun carrière naar het Amerikaanse Nashville om samen met country artiesten opnamen voor een CD te maken.
lees verder>>

Red Star Belgrade

Gepubliceerd op 15 november 2002
Auteur: Bobvos
Red Star BelgradeHet lijkt dus dat voor Red Star Belgrade de cirkel rond is en er weer een erg goede cd in de platenzaak ligt. Laat je niet afschrikken door de soms wat zwaarmoedige teksten - sommige fans gaan toch ook uit hun dak bij Randy Newman- en het stevige gitaargeluid van de eerste nummers.
lees verder>>

Sony LCDs

Gepubliceerd op 25 september 2002
Auteur: Bobvos
In navolging van een aantal andere schermfabrikanten komt ook Sony met twee LCD televisies. De KLV-17HR biedt het beeld aan in het 16:9 formaat met een beelddiagonaal van 43 centimeter en de KLV-15SR biedt een standaard 4:3 formaat aan met een beelddiagonaal van 38 centimeter.
lees verder>>

Multi-format dvd-schrijver Sony

Gepubliceerd op 24 augustus 2002
Auteur: Bobvos

Kartel in CD-branche?

Gepubliceerd op 19 augustus 2002
Auteur: Bobvos

Kasey Chambers

Gepubliceerd op 7 maart 2002
Auteur: Bobvos
KaseyWow, wat een opener! "Barricades & Brickwalls" de titelsong van het nieuwe tweede album van het Australische supertalent Kasey Chambers maakt op mij een geweldige indruk. De laatste tijd zelden een goede song gehoord met zo’n geweldige gitaarrif
lees verder>>

The Handsome Family

Gepubliceerd op 9 november 2001
Auteur: Bobvos
handsome.jpgWarm ... zeer warm, zo zou je de bariton van Brett Sparks van The Handsome Family kunnen noemen. Als vanouds, het is tenslotte al de vijfde CD van het tegenwoordig in Albuquerque in New Mexico wonende duo, vult Brett met zijn prachtige stem de zangpartijen in bij de liedjes die daar echtgenote Rennie Sparks aan papier zijn toevertrouwd.
lees verder>>

Buddy & Julie Miller

Gepubliceerd op 19 oktober 2001
Auteur: Bobvos
buddyjuliemiller.jpg

Met hun titelloze debuutalbum onder gezamenlijke naam hebben Buddy en Julie Miller eindelijk een jarenlange gekoesterde wens in vervulling gebracht.

Wat natuurlijk het meest in de nummers tot de verbeelding spreekt is de prachtige samenzang van het echtpaar: Buddy`s soulvolle countryzang, volgens de al eerder genoemde Steve Earle de beste van zijn generatie, wordt heel schoon aangevuld door Julie`s ietswat kinderlijke pop- en rockstem.

lees verder>>

EDITORS' CHOICE