Artikelen van Bert OlingReview – Sonos Connect modicatie door MagnaHifi

Gepubliceerd op 4 augustus 2014
Auteur: Bert Oling
Sonos ZP90 Magna HiFiAl enige jaren ben ik een trouwe Sonos gebruiker. Op diverse plekken in ons huis zijn een aantal Connect netwerkspelers in gebruik, en zo nog wat andere Sonos speeltjes. Tot grote tevredenheid, niet in de laatste plaats door de voortreffelijke kwaliteiten van het Sonosnetwerk en de uitstekende bedieningsfaciliteiten via de Sonos Apps voor Windows/Apple/IOS en Android.
lees verder>>

Review Avid Ingenium draaitafel

Gepubliceerd op 30 november 2013
Auteur: Bert Oling
Avid IngeniumHoewel we Avid Hifi best een relatief kleine fabrikant in de wereld van de fijnmechanica mogen noemen is er toch sprake van een technologisch zeer hoogstaand bedrijf. Avid heeft hypermoderne CNC productie faciliteiten. Men doet behoorlijk wat investeringen o.a. in materiaalonderzoek. AVID HiFI produceert niet alleen voor de Hifi High Endsector maar ook in de auto- industrie weet men AVID te vinden. Men ontwikkelt fijnmechanische precisie componenten voor die tak van sport.
lees verder>>

Scan Speak Maxima

Gepubliceerd op 1 maart 2007
Auteur: Bert Oling
Speakerland MaximaHet zelf bouwen van luidsprekers is voor velen een plezierige en zinvolle vrijetijdsbesteding. Ik kan er uit ervaring over meepraten. 
lees verder>>

AudioVideo zoekt nieuwsbrengers!

Gepubliceerd op 7 januari 2003
Auteur: Bert Oling

VCR met Linux

Gepubliceerd op 19 december 2002
Auteur: Bert Oling

DVD kraker in gevangenis

Gepubliceerd op 9 december 2002
Auteur: Bert Oling

Hi-Visits op HiFi.nl

Gepubliceerd op 7 december 2002
Auteur: Bert Oling
Audio Note

De auteurs van HiFi.nl bezoeken regelmatig een winkel of importeur in Nederland. Van deze bezoeken kunt u in woord en beeld de verslagen lezen op HiFi.nl. Rene van Es bezocht bijvoorbeeld het Audio Note Auditorium...

lees verder>>

KaZaA onderzocht

Gepubliceerd op 26 november 2002
Auteur: Bert Oling

EDITORS' CHOICE