Artikelen van Anneke RuysHOBO Hifi Den Haag

Gepubliceerd op 10 mei 2010
Auteur: Anneke Ruys
Hobo Hifi Den Haag (c) XingoVorig jaar opende HOBO Hifi haar 14e filiaal in Den Haag. Met ruim 400m2 kijk- en luistergenot is deze vestiging één van de grootste gespecialiseerde winkels in de regio. Laat HOBO Hifi ook u betoveren met optimale kwaliteit in beeld en geluid.
lees verder>>

VTL IT-85 geintegreerde buizenversterker

Gepubliceerd op 4 mei 2010
Auteur: Anneke Ruys
VTL IT-85 (c) XingoIn heel 2009 zag ik twee opstellingen met VTL apparatuur, nu heb ik binnen een paar weken zelf tweemaal kunnen proeven van de kunsten van Luke Manley. Tegelijk met de eerder besproken VTL TP-6.5 Signature phonoversterker kreeg ik de beschikking over een ge�ntegreerde IT-85 versterker van dezelfde fabrikant.
lees verder>>

Olie en Olie

Gepubliceerd op 4 maart 2010
Auteur: Anneke Ruys
Olie en Olie logo Olie & Olie is een ‘Quality Seller’, zo eentje waar er vandaag de dag nog maar weinig van tegenkomt. Bij deze zaak krijg je naast de allernieuwste Hifi Stereo en surround apparatuur ook advies op maat door experts die precies weten waar ze over praten. Ben je op zoek naar échte kwaliteit in Den Haag? Olie & Olie natuurlijk!
lees verder>>

Musical Fidelity V-Dac

Gepubliceerd op 6 maart 2009
Auteur: Anneke Ruys
Musical Fidelity V-DAC (c) Xingo (c) Xingo (c) XinNa eerder aangenaam verrast te zijn door de Musical Fidelity V-Can is het nu de beurt aan de recent op de markt gebrachte V-Dac. Het concept is bekend, kwaliteitscomponenten in een eenvoudige behuizing en dito verpakking. Down-sizing in optima forma.
lees verder>>

PMC DB1+

Gepubliceerd op 7 juli 2005
Auteur: Anneke Ruys
PMC DB1+ (c) XingoEen bescheiden doos verdwijnt achter in de kofferbak, een verademing na het recenseren van diverse vloerstaande speakers met aanmerkelijk grotere afmetingen en inherent daaraan een hoger gewicht.
lees verder>>

Angie Reed

Gepubliceerd op 26 mei 2003
Auteur: Anneke Ruys
Angie Reed"With music for the lazy and not the Bureaucrazy" is de ondertitel van het werkstuk dat Angie Reed heeft afgeleverd. De CD is een echt werkstuk, iets dat vroeger wel een conceptalbum werd genoemd.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE