(Gesponsord artikel)HI-VISIT

Olie en Olie

Anneke Ruys | 04 maart 2010

Olie & Olie is een ‘Quality Seller’, zo eentje waar er vandaag de dag nog maar weinig van tegenkomt. Bij deze zaak krijg je naast de allernieuwste Hifi Stereo en surround apparatuur ook advies op maat door experts die precies weten waar ze over praten. Ben je op zoek naar échte kwaliteit in Den Haag? Olie & Olie natuurlijk!

Op de Neherkade 2252 in Den Haag vind je Quality Seller Olie & Olie van Jan Olie. De zaak werd ooit 40 jaar geleden gestart en opgezet door de broer van Jan, Tom Olie. Dat was toen nog in de Waldorpstraat. Bezoekers konden daar alles op het gebied van audio, video en tv apparatuur krijgen en altijd voor de laagste prijs. Een ‘winkel’ kon je het in die tijd eigenlijk moeilijk noemen. Het waren meer een aantal houten stellingen en veel dozen met inhoud wat het eerste handelsmerk vormde van wat ‘Quality Sellers’ toen was.

Olie en Olie - foto Paul Vermeulen
(c) Foto: Paul Vermeulen

De winkel groeide al snel uit zijn voegen dus werd er gekozen voor een groter pand aan de Rijswijkseweg. Toen het industriegebied waar de winkel toentertijd lag gesloopt werd, verhuisde Olie & Olie naar een nieuwbouwpand aan de Neherkade, waar ze vandaag de dag nog steeds zitten. De naam van de zaak veranderde toen ook van Quality Sellers in Olie & Olie naar de twee Olie broers, maar ‘Quality Sellers’ zijn ze tot op de dag van vandaag nog steeds. Olie & Olie is misschien geen nieuwkomer, maar zeker ook niet van de oude stempel. Met een vernieuwende blik en decennia lange ervaring kijkt het bedrijf verder dan het de klant in de eerste instantie mogelijk lijkt.

Olie en Olie - foto Paul Vermeulen
(c) Foto: Paul Vermeulen

Ben je filmfanaat, hou je van muziek, wil je alles in een of juist liever gescheiden componenten? Denk ‘outside the box’ en laat je bij Olie & Olie verrassen op het gebied van Hi-fi Stereo, televisie en home-entertainment. Hier gaat zelfs voor de meest verwende liefhebber een wereld aan mogelijkheden open.

 


EDITORS' CHOICE