(Gesponsord artikel)



HI-VISIT

Toegevoegde waarde

Patrick Hendriks | 13 februari 2009

Tegenwoordig is het aanschaffen en aansluiten van beeld- en geluidsapparatuur niet meer zo eenvoudig. Dat komt enerzijds doordat netwerktechnieken, die eerder vooral werden gebruikt voor computers in bedrijfsgebouwen, nu ook thuis worden aangelegd en worden gebruikt voor het transporteren van beeld en geluid. En dat biedt allerlei interessante mogelijkheden, zoals het streamen van muziek, foto’s en films en het realiseren van multi-room installaties. Daarnaast heeft het hele surround gebeuren het aanleggen en kiezen van de installatie het er niet eenvoudiger op gemaakt. Veel mensen hebben hulp nodig van een specialist die verder gaat dan alleen het over de balie schuiven van de dozen met componenten. EP:Kuiter FirstClass is zo’n specialist die je helpt en begeleidt van aankoop tot in gebruikname.

EP:Kuiter FirstClass

EP:Kuiter FirstClass biedt klanten dus een flink stuk meerwaarde door hen te helpen in het hele proces. Maar men gaat nog een stap verder. Tegenwoordig moet een set niet alleen goed presteren, het moet ook goed passen in het interieur. EP:Kuiter FirstClass werkt samen met de andere bedrijven die zijn gevestigd in Woonmall Kruit en Kramer. Kuiter draagt zijn steentje bij in dit proces door ervoor te zorgen dat beeld en geluid optimaal zijn afgestemd op de leefomgeving van de klant. Het gebeurt regelmatig dat een groot plasmascherm naar de naastgelegen woonwinkel wordt versleept om te beoordelen of het scherm mooi past bij het uitgekozen dressoir. Soms is het een mooie match, soms gebeurt het dat het dressoir helemaal niet wordt aangeschaft, maar een scherm wordt gekozen met bijbehorend meubel, zoals Loewe dat in het assortiment heeft. Op deze manier wordt niet ieder onderdeel van het interieur apart behandeld, maar wordt gezocht naar onderdelen die bij elkaar passen. Dat kan teleurstellingen voorkomen, omdat je nu van tevoren weet hoe bijvoorbeeld het scherm staat bij het dressoir.

EP:Kuiter FirstClass helpt vervolgens met het projecteren van de voorzieningen die er nodig zijn. Zeker wanneer het om nieuwbouw gaat is er nog veel mogelijk. Stopcontacten op de juiste plaats (ook waar het scherm wordt opgehangen), netwerkaansluitingen in de kamers voor het streamen van muziek en beeld, de klant wordt ermee geholpen en krijgt zo een mooi strak interieur. Geen kabels over de vloer, verlengsnoeren en andere ontsierende zaken in het zicht doordat het van tevoren goed is uitgedacht. EP:Kuiter FirstClass regelt het allemaal.

EP:Kuiter FirstClass

Na een verblijf van aantal uren in de winkel heb ik een goede indruk opgedaan. Rene en Edwin hebben met EP:Kuiter FirstClass een sfeervolle kwaliteitswinkel waar de klant goed geholpen wordt, van aanschaf tot in gebruikname. Kuiter levert met deze formule een stuk meerwaarde dat mijn inziens een succesformule is. Veel audiospeciaalzaken zullen volgens mij met deze succesformule moeten gaan werken om in deze roerige tijden te overleven. Dat Kuiter nu al deze formule toepast geeft hen een grote voorsprong op de rest!


EDITORS' CHOICE