(Gesponsord artikel)



HI-VISIT

De inrichting

Patrick Hendriks | 13 februari 2009

Direct bij binnenkomst valt de royale afdeling met Loewe apparatuur op. Ruim uitgestald zodat het allemaal goed te bekijken is. In dit deel van de winkel is een grote spreektafel neergezet waar in alle rust kan worden overlegd over de aan te schaffen apparatuur en de consequenties die dat heeft voor de rest van het interieur of de benodigde elektrische voorzieningen.

EP:Kuiter FirstClass

Naast de “Loewe hoek” is een semi open luisterruimte voorzien. In deze luisterruimte staat apparatuur opgesteld van de betere merken. Niet dat er exotisch dure apparatuur staat, het is het betere midden segment met hoog gepositioneerde merken als Yamaha, Marantz, NAD, Cambridge en Pioneer. Luidsprekers zijn er onder andere van Kef, Dali, Canton en JBL. De luisterruimte is voorzien van een prachtig gebruiksvriendelijk systeem voor het luisteren en kijken naar de verschillende opgestelde systemen. Had je vroeger een schakelpaneel waarmee je tussen diverse luidsprekers kon schakelen, hier kun je vanuit de luisterstoel een touchscreen bedienen waarmee je de luidsprekers, versterker en bron selecteert. Op het touchscreen verschijnt allerlei nuttige informatie over de geselecteerde apparatuur, zodat je gelijk weet waarnaar je kijkt en luistert.

EP:Kuiter FirstClass

Rechts achter in de winkel is een forse televisiewand voorzien. Anno 2009 is de TV met beeldbuis echt uit het assortiment verdwenen. Hier staan LCD- en plasmaschermen van merken als Sony, Pioneer, Panasonic, Samsung en Philips. Van klein tot groot en van zeer betaalbaar tot aardig aan de prijs. Hier vindt iedereen wel een scherm dat bij hem past. De aanwezige full-HD plasmaschermen van Panasonic vallen in positieve zin op, net als het Sony LCD-scherm met losse TV-tuner en draadloze verzending van HD beeld en geluid naar het scherm. Alleen een stopcontact op de wand is nodig om het scherm te kunnen gebruiken. Scheelt weer een hoop kabels.


EDITORS' CHOICE