(Gesponsord artikel)



HI-VISIT

Deskundig en eerlijk

Patrick Hendriks | 13 februari 2009

Tijdens mijn bezoek helpt Rene een klant die geïnteresseerd is in een nieuwe televisie. Ik luister mee en mij valt op dat Rene erg goed luistert en informeert naar de wensen van de klant, het budget en de woonsituatie. De manier waarop Rene de klant helpt straalt vertrouwen, deskundigheid en eerlijkheid uit. Er wordt niet getracht om de grootse of duurste televisie te verkopen, er wordt duidelijk gezocht naar iets dat het beste past bij de wensen van de klant en zijn woonsituatie.

EP:Kuiter FirstClass

Via de televisiewand lopen we langs de kassa naar het deel wat is ingericht met Bose apparatuur. Bij de kassa zijn de noodzakelijke accessoires verkrijgbaar, zoals interlinks, HDMI-kabels en netfilters van de merken Profigold en Oehlbach. De kwaliteit van de kabels is bovengemiddeld. Geen Mickey Mouse touwtjes dus, want ook bekabeling verdient aandacht en moet niet de sluitpost vormen van de aangeschafte componenten. Hier wordt dat voorkomen door de klant een assortiment bekabeling aan te bieden dat goed past bij de kwaliteit van de apparatuur die hier verkocht wordt.

EP:Kuiter FirstClass

Het deel met Bose apparatuur is, net als de rest van de winkel, ruim van opzet. De verschillende componenten en luidsprekers zijn luisterklaar opgesteld. Fraai afgewerkte componenten met kleine luidsprekers, zeer geschikt voor mensen die hechten aan een mooi interieur met mooie apparatuur. Zelfs luidsprekers voor in de tuin ontbreken niet in het assortiment, netjes en onopvallend weg te werken tussen de struiken. Zolang de buren er geen last van hebben is het goed toeven in de tuin met deze luidsprekers.


EDITORS' CHOICE