(Gesponsord artikel)



Nieuwe ontwikkelingen

Henk Boot en Marja Vandeloo | 21 januari 2010

Ton staat er op om ons nog even door de hifi winkel te leiden. En dan valt het op dat die winkel, en dit is enkel de hifi kant, groot is, echt groot. De afdeling muziekdragers doet al snel watertanden en we worden zelfs op de proef gesteld met de vraag of we SHM cd’s wel eens gehoord hadden. Dus voor Super High Material cd’s kun je ook al bij Raf terecht. De weg van de muziekdragers naar de high end luisterruimte voert langs een flink gedeelte van de winkel en zo krijg je een glimp te zien van de diversiteit aan soorten apparatuur en merken. In de high end ruimte staat onder meer een opstelling met Leema Altair IV monoblokken en Dynaudio Confidence weergevers. Dat is weer een typische Raf combinatie, niet voor de hand liggend, maar wel heel fraai.

Ton laat ons als laatste  nog een blik werpen op de aanbouw werkzaamheden van de keuken en slaapkamer. Een bed met een beeldscherm dat uit het voeteneind komt, Sonos apparatuur in combinatie met Bowers & Wilkins. Leuke ontwikkelingen en dan biedt Raf nog meer. Een B&O shop-in-shop, een beeldwinkel, een camera afdeling en een computershop met een Apple afdeling.

Veertig jaar Raf is veertig jaar met hart en ziel bezig zijn met muziek, uit overtuiging en voor de klant. Ton staat straks voor een keuze, nog even doorwerken of gaan genieten van zijn muziek thuis


EDITORS' CHOICE