HI-VISITOvergaauw

Overgaauw - Conclusie

Werner Ero | 01 november 2015 | Fotografie Werner Ero
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 30 oktober 2015

In hogere sferen
Het leuke van het Overgaauw pand is dat er door deze hoogteverschillen naast een mooi ruimtelijk effect, je ook sterk geprikkeld wordt om verder te gaan snuffelen. Want wat zie je nu eigenlijk als je de trap omhoog gaat? Het eerste antwoord is een uitgebreide Home Cinema opstelling met producten uit de middel tot zelfs wat hogere prijsklasse. Wederom is deze ruimte niet echt groot, maar staat het geheel netjes en overzichtelijk naast elkaar opgesteld.



Wanneer ik nog een verdieping hoger ga, kom ik duidelijk in de sub topklasse terecht. Hier staan meer vrij en ruimtelijk gemaakte opstellingen die beginnen bij € 5.000,- en doorlopen tot € 15.000,- opgesteld. Merken op deze 2e verdieping zijn Arcam, welke in deze situatie gecombineerd wordt met de duurdere surround luidsprekermodellen van KEF, terwijl ik aan de andere kant van de ruimte de duurdere (stereo) modellen van Elac, Dali, Tannoy, Rega en Rotel tegenkom. 



Eenmaal weer op de begane grond aangekomen maak ik samen met Johan de eindbalans op. ‘Zoals je nu zelf hebt kunnen zien heeft Overgaauw een enorme collectie audiocomponenten van veel verschillende topmerken allemaal onder één dak. Onze ervaren medewerkers zullen daarbij altijd proberen om voor het door de klant bepaalde budget, de beste combinatie samen te stellen. Hiervoor hebben wij onze meer dan 60 merken, verdeeld over 6 verschillende afdelingen dan ook veelal demonstratie klaar opgesteld staan. Vergeet daarbij vooral niet onze recent 120 m2 bijgevoegde high-end presentatieruimte aan de Breestraat 146. In deze grote open ruimte zijn wij optimaal in staat om veel verschillende topsystemen in alle rust te kunnen laten horen. Door de grote variëteit aan merken en ervaring, weten wij als geen ander welke combinaties wel en niet goed met elkaar samengaan en dat is natuurlijk iets waar al onze klanten van kunnen profiteren! Kortom voor mensen die beeld en geluid serieus nemen is Overgaauw, mede door zijn goede bereikbaarheid in de randstad, een heel geschikte adviseur’.



Conclusie     
Aan deze mooie woorden van Johan valt door mij nog maar weinig toe te voegen. Hooguit dat Overgaauw ook in staat is domotica en/of een thuisbioscoop bij u thuis te installeren en dat door gericht en vooral zelf in te kopen het brede pakket kan worden aangeboden met een scherp prijsbeleid. Voor mijzelf zie ik deze winkel ook als een mooi doorgroeipad. Je begint ooit met een eenvoudige maar goed uitgewogen audiosysteem. Waarna binnen de winkel ruim voldoende kennis aanwezig is, om indien gewenst later door te kunnen groeien naar iets werkelijk moois. Dit alles stap voor stap en zonder haast of vervelende commerciële druk. Vooral dat laatste is minder vanzelfsprekend dan het lijkt en is in geval van Overgaauw een mooie basis voor langdurige klanttevredenheid. Zoals het een goede audiowinkel betaamt en zeker zo één met zo’n mooie grote demonstratieruimte, worden bij deze winkel ook regelmatig leuke audioshows gegeven. Naast de vrijblijvende kennismaking met mooie, nieuwe producten, is het ook meteen een ideale gelegenheid om voor uzelf te kijken of de Overgaauw benadering ook wat voor u is.




Overgaauw

Tel: 071-5126862
www.overgaauw.com 


EDITORS' CHOICE