ARTIKEL

Excellence 2001; onthaasten in stijl.


Redactie HiFi.nl | 11 juni 2001
Eltim

Louis Timmers, directeur van Eltim, heeft een eigen tent ingericht waarin hij demonstreert met de kleine, bolvormige luidsprekers uit de Soundspotserie van het Israelische luidsprekermerk Morel. Opvallend is de geluidskwaliteit van deze speakertjes (waarbij we ze vaker beter hebben horen klinken dan in de tent op Excellence). Een blikje achter de schermen dat een "zware" Accuphase versterker voor de nodige power zorgt.

Eltim op Excellence Beurs Eltim op Excellence Beurs

Voor deze gelegenheid stond er naast de stand van Eltim ook de omgebouwde Eltim-Mercedes trots te blinken in de zon. Aan de buitenkant is deze wagen al indrukwekkend, maar zodra een van de deuren opengaat begonnen bij ons de kwijlspieren op verhoogde snelheid te werken. Of het nu het rechterportaal is, waar na goed kijken de diverse versterker te zien zijn en de verschillende luidsprekers in de deuren of het de achterklep is, waar een imposante subwoofer volledig is weggewerkt in het achterpaneel.

Eltim op Excellence Beurs Eltim op Excellence Beurs

 

Al met al waren er niet veel HiFi-deelnemers, toch hebben we ons allemaal gedurende een paar uur kunnen vermaken in de verschillende stands en bij de verschillende demo´s.
Wie onthaasten zegt, zegt loungen en ter gelegenheid dan Excellence 2001 is zelfs een speciale cd geproduceerd voor tijdens de sfeervolle uurtjes. Ook voor die sfeervolle uurtjes kon bij verschillende exposanten wijn geproefd worden en, wanneer u niet over een daartoe geschikte kelderruimte beschikt, kon elders een fraaie wijnbewaarkast worden besteld. Informatie over deze CD is te verkrijgen via: Pierre Kohnen in Maastricht (www.kohnen.nl).


Excellence Beurs

Wie er het geld voor had kon op Excellence 2001 zijn/haar hart ophalen en genieten van een zeer breed aanbod van producten en diensten die het leven aangenaam maken. Alleen al voor de sfeer een bezoek méér dan waard!


Frank Speet, Jean-Pierre Joos

EDITORS' CHOICE