ARTIKEL

John Partner / Flatscreen

Redactie HiFi.nl | 22 september 2003

John & Partner
Een sfeervol ingerichte stand met veel oog voor detail en een overtuigende home cinema demo.

John en Partner (c) Xingo
De stand van John en Partner

De Elac 207.2 die als hoofd luidsprekersysteem werd ingezet bevat een gloednieuwe Jet-tweeter die nog weer verder in het hoog doorloopt wat voor een nog transparanter geluid moet zorgen.

John en Partner (c) Xingo
Elac 207.2

Interessant was ook het gloednieuwe Sharp SD HX500 1-bit home theater systeem. Dit zeer fraai uitgevoerde systeem met zijn compacte digitale versterkertechniek moet er voor zorgen dat een kleine handzame verpakking net zo’n vol en fraai geluid kan voortbrengen als zijn grotere broers van andere merken.

John en Partner (c) Xingo
Sharp SD HX500 1-bit home theater systeem

Flatscreen
Bij deze voor mij gloednieuwe importeur kwamen we zeer geraffineerde standverlichting tegen die de verder vrij kale ruimte als een kameleon deed veranderen. Heel apart.

Flatscreen (c) Xingo
De bijzondere standverlichting van Flatscreen (met van Buren luidsprekers en de plasma One TV)

Ook heel apart en een absolute verrassing waren de luidsprekers van ‘van Buren’. Deze in bv. prachtig gepolijst afgewerkte RVS sculpturen waren een lust voor het oog en klonken erg voornaam en rustig. De uit 4 modellen bestaande range loopt van een klein boekenplankmodel (Luca) tot het topmodel Heros. Allen tweeweg systemen. Ook de Plasma TV van "One" liet bovengemiddelde fraaie beelden zien gecombineerd aan een strakke vormgeving.

Flatscreen (c) Xingo
Luca luidspreker


EDITORS' CHOICE