ARTIKEL

Music2 / TES

Redactie HiFi.nl | 22 september 2003

Music2

Een stand waarbij de aandacht getrokken werd door de kerstsfeer kompleet met kerstboom en lichtjes?! Misschien niet gepast maar wel origineel en sfeervol.

Music2 (c) Xingo
De stand van Music2

Verder werd bij binnenkomst direct de aandacht getrokken door luid klinkende, afgronddiepe aardbevingsklanken, voortgebracht door de waarlijk gigantische Cabasse Kara luidsprekers. Een waarlijk groot klinkend systeem met als basis de fameuze co-axiale units welke zorgdragen voor een fraai puntbronachtig afstraalgedrag.

Elektronica was natuurlijk van Accuphase waarbij ook de gloednieuwe VX700 digitale processor zijn opwachting maakte.

Music2 (c) Xingo
Cabasse Kara

TES Nederland

Deze importeur pakte groots uit met als absolute blikvanger de Super Mission Pilastro luidsprekers welke helaas alleen als dumi stond opgesteld. Dit toonaangevend referentie model heeft alle know how in zich verenigd wat Mission speakers groot heeft gemaakt en is geheel op klantenwens leverbaar.

TES (c) Xingo
De stand van TES

Financieel veel haalbaarder en ook erg goed is de met een Eisa Award bekroonde Mission Volare V63. Dit fraai gestylde model klonk zoals van Mission gewend muzikaal en uitgewogen en is verder een lust voor het oog.

TES (c) Xingo
Mission Volare V63

Ook voor fraaie audiorack’s kun je bij deze importeur terecht en wel in de vorm van het merk Soundstyle. Vooral de vele leverbare varianten is staal en glas waren erg interessant.

TES (c) Xingo
Audioracks van Soundstyle


EDITORS' CHOICE