ARTIKEL

Techniek, opstelling en prijzen


Redactie HiFi.nl | 04 april 2012

In de basis zijn er een aantal zaken op te merken. De Connect ID-toestellen bieden bijvoorbeeld een natuurlijke(re) kleurweergave en verbeterde zwart-impressies vanuit een 200Hz full-HD resolutie met LCD-glas, en kunnen buigen op 80 Watt muziekvermogen dankzij twee front firing full range twin drive speakers en twee down firing woofers. Ook bieden de toestellen diverse moderne mogelijkheden zoals MediaHome, MediaText en MediaNet voor onder meer interactieve televisie, Video on Demand en internet.

De drie beeldschermklassen bieden bovendien een overtuigende 3D-beleving, in combinatie met de Loewe Active Glasses. De HDTV-tuners voor DVB-T/C en DVB-S2 zijn altijd geïntegreerd, en optioneel kan bovendien een DVB-T2 module worden toegevoegd. Dankzij de geïntegreerde AC3 Decoder is de Loewe Connect ID ook geschikt voor Dolby Digital / DTS 5.1 meerkanaalsgeluid. Naast de kleurenopties moeten geluidskwaliteit en een grenzeloos multimedia-aanbod met unieke apps de Loewe Connect ID kenmerken.

Opstelling
Dankzij de vele opstellingsvarianten kan de Connect ID bieden diverse opstellingsvarianten, die je vooraf kunt bepalen – wanneer je bijvoorbeeld voor een wall-mount opstelling gaat, blijf je niet met een standaard zitten. Je kunt gaan voor klassiek met de variabele Table Stand Comfort, modern met de vaste Table Stand Dynamic of ‘royaal’ met de Table Stand Tableau. Bovendien kan de Connect ID ook op een van de vele Loewe Racks worden geplaatst.

Verkrijgbaarheid & prijzen
De toestellen van de Loewe Connect ID-lijn zullen verkrijgbaar zijn vanaf midden mei 2012. De richtprijzen starten vanaf €1499 euro voor een 32 inch, vanaf €1999 euro voor een 40 inch en vanaf €2499 euro voor een 46 inch scherm. De 55-inch variant zal in september in Berlijn geïntroduceerd worden, op IFA 2012. Kijk voor meer informatie op de website.

Kijk ook eens op onze Beeld Special

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »