HI-VISITAVNUE

Compleet Wonen

Rob Nijman | 25 juli 2016 | Fotografie Beeldhouwers
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 17 december 2015

Wacht, open haard? Jawel, naast de tv-meubelen van Spectral die doorheen de zaak opgesteld staan, vind je er bijvoorbeeld ook banken van Lineo, een werkende openhaard van Sfeerhaarden de Kempen en andere suggesties voor in de woonkamer of de luisterruimte. Samen met enkele partnerbedrijven in de regio, waaronder een aannemer, een architect en een hovenier, worden er verenigd in Compleet Wonen diverse mogelijkheden voor in en om het huis aangeboden – tot aan wellness en zwembaden toe. Een slim partnerschap voor iedereen die op zoek is om de woning (opnieuw) in te richten.

Wat bij een rondje in de zaak in ieder geval nog maar eens duidelijk wordt, is dat je voor audio- en video-oplossingen voor in huis absoluut niet verder hoeft te kijken dan het indrukwekkende assortiment van Audio TV Centrum. “We hebben overal oplossingen voor, iemand op zoek naar beeld en geluid moét bij ons kunnen slagen.” Zoals gezegd doorheen ieder budget, van Sonos tot Sooloos via Chord en Classé. Maar ook doorheen alle categorieën: streaming, cd, vinyl, bekabeling in alle soorten en maten, kleine monitoren tot grote staanders, losse componenten en complete sets. “We bieden exclusieve audio aan. Niet altijd de meest bekende merken die je overal tegenkomt, maar wel bijzondere producten. Producten die een verhaal bieden waar we achter staan, en die een oplossingen bieden die we graag aan onze klanten voorleggen. En mocht je dat willen, kunnen we natuurlijk ook de akoestiek daarin meenemen. Want ook daarin willen we compleet zijn.”

Totaaloplossingen
Ook op het gebied van beeld hoef je inderdaad niet bang te zijn dat de juiste aankoop niet aanwezig is. Alle varianten schermen van de usual suspects – Samsung, Panasonic, LG – staan opgesteld, in allerhande formaten. “Alle tv’s staan speelklaar opgesteld, veelal in een huiskameropstelling en gewoon met tv-signaal en geen demomaterialen, zodat je goed kan zien wat je thuis kunt krijgen.

Ook qua projectie is er meer dan genoeg keus dankzij het aanbod van Sony, JVC en Epson. “Ook hierbij geldt: van de meest eenvoudige projector tot de meest exclusieve.” Natuurlijk, er is achterin de zaak een volwaardige bioscoop, met inbouwspeakers uit de CT700-serie van Bowers & Wilkins en de nodige akoestiekaanpassingen van Mutrox. Zodat je een uitstekend idee kunt krijgen hoe de merken uit het assortiment kunnen klinken. Maar je krijgt vooral een indruk van hoe de situatie in de eigen woon- of luisterkamer zou kunnen zijn. “Een opstelling thuis is nooit ideaal. Je hebt geen ideale kamer, geen ideale zitpositie. Je leeft ook in een huis, beeld en geluid is er een onderdeel van en dat moet ook op die manier opgelost worden. Onze insteek is dat je vooral naar de praktijk kijkt.”

Audio TV Centrum is een complete winkel, met een zeer uitgebreid assortiment dat een totaalplaatje biedt met een focus op prijs, kwaliteit, en de beleving thuis. Een winkel die geen nee hoeft te verkopen, of je nou op zoek bent naar een kabeltje of een complete high end-set, een fraaie nieuwe OLED of een complete thuisbios – én de bank die je er in die ruimte bij wil zetten.


EDITORS' CHOICE