ARTIKELAudio-Time

Nieuwe ontwikkelingen

De sympathieke Bredase hifi-dealer heeft zich de laatste weken tijdens demo’s en dealerevenementen intensief georiënteerd op de markt, en leerde veel ‘interessant nieuw spul’ kennen, zoals de nieuwe high-end mediaspelers en servers van Kaleidescape. “Zou ik graag in mijn zaak hebben, al kost het wel een paar knaken.”

Audio-Time gaat in elk geval dezelfde merken voeren als in de oude zaak. “Maar er zijn natuurlijk ook nieuwe ontwikkelingen”, aldus Embregts, “zoals streaming en 3D. Daar kun je niet aan voorbij lopen, wat je er ook van vindt.”

Liefde voor hifi
Embregts kan niet wachten tot er muziek door de ruimte stroomt aan de Van Goorstraat in Breda. “De akoestiek is geweldig. Veel kenners die hier komen, horen het nu al in de lege ruimtes.”

Toch duurde het na de brand wel een paar maanden voordat de Bredanaar de energie op kon brengen om zich weer vol liefde en lol in zijn passies - hifi en muziek - te verdiepen. Toen hij laatst op het dealerevenement More Music een ‘prachtig Moon-setje met Avalonnetjes’ zag staan, kreeg hij weer kippenvel: “Zo moet het dus, zo gaat muziek leven.”

Ook ‘thuis’ ging de muziek weer leven. “Echt muziek luisteren kan ik alleen op een goede installatie, die had ik lange tijd niet. In het chaletje waar we nu nog wonen in afwachting van de oplevering van ons nieuwe huis heb ik een laatst een redelijke installatie gebouwd. Ik krijg nu het plezier weer terug.”

Noot van de redactie: Vanaf vandaag is Audio-Time weer open voor het publiek. Volgend jaar, als de zaak definitief af is en alles klopt zoals Erik-Jan het wil hebben, zullen we er zeker heen gaan voor de geplande Hi-Visit, om in tekst en beeld te kunnen laten zien wat het afgelopen jaar heeft opgeleverd. 

Audio-Time
Van Goorstraat 10
4811 HJ Breda
Tel: 076-5656450
Website

MERK

EDITORS' CHOICE