NIEUWS

Andere oplossingen

| 27 december 2014


In het begin werd vooral verkocht aan vrienden en bekenden, maar via via dienden nieuwe klanten zich aan. Een aantal jaren was Sonos Oegstgeest de grootste Sonos dealer en dat zonder ÔechteÕ winkel of website. Om verwarring te voorkomen heeft de fabrikant Do van der Zalm op een gegeven moment gevraagd om zijn bedrijfsnaam te veranderen. Sonos Oegstgeest werd omgedoopt tot Donos.Ê

Met het leveren van Sonos systemen kwam ook de vraag naar andere oplossingen, zoals inbouwluidsprekers en zwaardere versterkingsmogelijkheden.


Uiteindelijk werd gekozen voor een ander Amerikaans merk ÔSpeakercraftÕ. Inmiddels behoren ook tvÕs, mediacenters en camerasystemen tot het leveringspakket. Niet al deze diensten worden zelf uitgevoerd, maar wel altijd onder regie van Donos. Door de inmiddels jarenlange ervaring op projecten met diverse partijen en producten is een heel team van op elkaar ingespeelde specialisten beschikbaar.

Demo huis
Al deze onderdelen en partners komen samen in de nieuwe villa. Serieus ge•nteresseerden kunnen op afspraak (Do van der Zalm 06-53622555) een bezoek brengen. Naast de technieken die Donos Oegstgeest kan aanbieden zal iemand met bouw- of verbouwplannen Ÿberhaupt nog veel idee‘n en inspiratie op kunnen doen. De keuken, het sanitair het is allemaal even doordacht en met oog voor detail uitgevoerd. Nu heb ik mij laten vertellen dat piloten perfectionisten zijnÉ En dat is mij na dit bezoek in ieder geval wel duidelijk geworden.


EDITORS' CHOICE