Goed, een prima muziek-server systeem, maar waaruit bestaat deze dan hardwarematig?

Het is vanzelfsprekend dat zo`n uitgebreide `interface` het beste werkt op een wat groter scherm en voor dit doel is de Meridian Sooloos Control 15 het ideale apparaat. De Control 15 heeft een 17” touchscreen en is server, opslag (voor 1000 CD`s), bediening en CD-ripstation in-1. Sluit er een paar Meridian DSP speakers of een DAC op aan en spelen maar! 


DSP7200

De Media Core 200 is ook een server met interne opslag (ook 1000 CD`s), maar zonder ripping mogelijkheid en zonder de uitgebreide `interface` van de Control 15. De MC200 bedien je het gemakkelijkst met een iPhone, iPod of iPad en het toevoegen van muziek gaat met een laptop/PC met gratis Meridian software. Er zijn analoge en digitale uitgangen voorhanden. 

Nog meer zones toevoegen? De Media Source 600 geeft die mogelijkheid, met zeer hoge kwaliteit analoge en digitale uitgangen. Moet het echt zo goed mogelijk, dan is de Meridian 808.3 Reference CD-speler de weg naar het ultieme streamen. 

Een extreem grote muziekcollectie? Geen probleem! Het systeem is met meer opslag (TwinStores) vrijwel oneindig uit te breiden. 

Voor een interview met de ontwikkelaar van het Sooloos systeem, zie hier.  


808.3 Signature Reference

Beter Beeld & Geluid maakte een filmpje waarin de onderdelen van het systeem nog eens de revue passeren en een demonstratie wordt gegeven van de werking op een Control touchscreen: 


EDITORS' CHOICE