ARTIKEL

(vervolg)

Jan de Jeu | 15 januari 2004

De Japanse >b>Flying Mole Corporation – wie verzint er zo’n naam – krijgt een Design and Engineering Showcase award voor hun Multi channel Digital Power Amp. Ziet er indrukwekkend uit.

CES 2004 (c) Xingo

Opvallend is de meerkantige ‘voetbal’ van Sikkim Speakers die vooral bedoeld lijkt te zijn voor gebruik in professionele audio.

CES 2004 (c) Xingo

Zwitserse kwaliteit bij Ensemble – Nederlandse importeur Music Matters- dat niet alleen een nieuw CD transport, een DAC en een phono voortrap presenteert, maar ook nog een fraai gestyleerde bovenlader CD speler; de Dirondo.

Proac heeft ook twee nieuwe luidsprekers aan haar programma toegevoegd; de Response D25 en de Response D38.

CES 2004 (c) Xingo

Werkelijk prachtige componenten tenslotte bij Boulder, het extreem geprijsde merk uit de gelijknamige plaats in de USA. Helaas nog steeds zonder importeur in Nederland. We vergapen ons aan de 2008 phono preamp, de 2010 isolated preamp en de bij de phonoamp behorende 2000 triple powersupply. Triple, want er kunnen drie toonarmen tegelijk op aangesloten worden. Price? A whopping 31000 dollar.

CES 2004 (c) Xingo

Helaas is dit alweer het einde van de derde dag en resteert ons nog maar één enkele beursdag om het resterende deel van dit grootse gebeuren te verslaan. Nu al weten we dat dit ons niet gaat lukken. Het is onvoorstelbaar hoeveel tijd er dagelijks verloren gaat met het vervoer tussen hotels en showlocaties. Om nog maar te zwijgen van de rijen wachtenden bij maaltijden, sanitaire stops, taxistandplaatsen, computer in de pressroom etc.

Die laatste dag zullen we ons met name concentreren op nieuwtjes van in Nederland geimporteerde producten met een extra focus op apparatuur die mogelijk in aanmerking komt om in het komende jaar voor HiFi.nl te reviewen. Het verslag zullen we niet meer ter plekke af kunnen ronden en u zult dan ook geduld moeten hebben tot na de show. Maar voor nu; op naar een diner op het San Marco plein in Venetie en een piratengevecht voor de kust van Treasure Island. In Las Vegas is alles mogelijk.

Lees verder


EDITORS' CHOICE