NIEUWS

1 - NAD C 390DD


Redactie HiFi.nl | 31 december 2012

Net als de nummer twee in deze lijst danken we ook de winnaar aan een merk dat elders in het overzicht ook al terug te vinden is: New Acoustic Dimension. Waar de Digital Suite-combi momenteel één van onze toppers is, geldt dat over het hele jaar voor een recensie waar we al in januari mee kwamen. Wellicht niet heel vreemd dan..?

Toch leverde de -toenmalige- primeur van deze review in de eerste maand van het jaar al zoveel bekijks op, dat een plaats in de Top Tien verzekerd was. Het feit dat-ie vervolgens nog een heel jaar gezocht werd via Google, onze merkenpagina en de Special Page van NAD, én we er een Hifidelity XS van maakten, garandeerden vervolgens de positie bovenaan: de NAD C 390DD.

"Het heeft lang geduurd voor de C 390DD het licht zag, maar NAD heeft erg zijn best gedaan niet alleen veel van de eigenschappen van de M2 te behouden tegen een lagere prijs, maar tevens nieuwe functionaliteit toe te voegen die de C390 DD in sommige opzichten nog begeerlijker maakt dan de grote M2 al is..."

EDITORS' CHOICE