Musical Fidelity Triple-XPSU, X-T100, X-Ray V8 en X-Plora V8

Je kunt niet ontkennen dat Antony Michaelson er steeds opnieuw in slaagt om originele concepten, producten en projecten te lanceren. Of het nou gaat om de fenomenale Mozart-vertolkingen op cd en vinyl, de op de prijslijst vermelde chronografen en in edelmetaal uitgevoerd uurwerken, de 'limited' producten met zeldzame nuvistors en andere exotische buizen, of de 'shocking-' en stofopwaaiende kW-versterker van heftruckaantrekkende alure. Het nieuwste hebbeding gaat schuil onder de cryptische Triple-XPSU, X-T100, XRAYV8 en X-PloraV8 codering. Even uit je hoofd leren, anders stuurt de winkelier je met iets anders naar huis.

De set bestaat uit een losse voeding (Triple-XPSU) met een drietal aansluitingen. Die zijn bedoeld voor de X-T100 integrated amplifi er, de X-RAY 24bit 192k upsampling cd-speler en de einde van het jaar te verwachten X-Plora DAB/ FM tuner. Elk apparaat heeft een aangebouwde voedingskabel voorzien van een degelijke xlr-connector. Gewoon zoals het hoort. De hele constructie van deze set is gewoon in superkwaliteit. Een fraaie kleurstelling, zwaar metaalwerk en degelijke aansluitingen. Je zou groen en geel van jaloezie worden als de buren zoiets in huis zouden hebben.

Techniek

Technisch gesproken heeft de versterker een intelligente architectuur. De combinatie van buizen in de voortrappen en solid state als powerstage is per defi nitie al een succesvolle combinatie. De verschillende modellen op de markt (Moscode, Musical Fidelity, DK e.a.) onderscheiden zich allemaal door een hoog prestatieniveau.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

 

MERK

EDITORS' CHOICE