REVIEWPolk Audio

Polk Audio LSiM705

Op de AV-NU 2011 is Audioplus een van de eerste importeurs die ik bezoek. Terwijl Edwin Henselijn vertelt over de tentoongestelde producten van Heed en Audio Pro worden mijn ogen steeds opnieuw getrokken naar de mooie, grote vloerstaande luidspreker die met zijn aanwezigheid de stand volledig domineert. Tot mijn grote verbazing blijkt het hier te gaan om een nieuwe luidspreker van het Amerikaanse Polk Audio.

Uit Music Emotion - Februari 2012

Deze glanzende zuil past absoluut niet in het beeld dat ik van een Polk luidspreker heb. Maar dat beeld is dan ook voornamelijk gevormd door de Polk Audio TSi300 die begin 2011 tijdelijk afwisselend in mijn woonkamer en in mijn luisterruimte stond.

Het is meteen duidelijk dat het hier gaat om een grotere luidspreker uit een duurdere lijn van het merk. Bijna tien jaar lang was de LSi serie de toplijn van Polk Audio. Zeer recent is deze vervangen door de van de grond af geheel nieuw ontworpen LSiM serie. Een lijn bestaande uit de vloerstaanders LSiM707 en LSiM705, het boekenplank model LSiM703, de center speakers LSiM704c en LSiM706c en de surround/ achter speaker LSiM702F/X.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE