REVIEWDynaudio

Dynaudio Confidence C2

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Ruud Jonker | 01 oktober 2007 | Fotografie Fabrikant | Dynaudio

Het raakt steeds meer in de mode om af te zien van kartonnen dozen. Show- en recensie samples worden vaak verpakt in professionele flightcases. Dat zorgt feitelijk voor het behoud van de apparatuur, want een rondtrekkend showbestaan is funest voor elk stukje kostbare high-end. Vandaar dat Dynaudio twee enorme zwarte flightcases heeft gedownload naar de luisterruimte. Daaruit komen een tweetal Confidence C2 monitoren, afgewerkt in een unieke zwarte pianolak. Speciaal gemaakt om uw recensent te plezieren.

Dynaudio is feitelijk een huismerk in de luisterruimte. De afgelopen jaren stonden en staan hier onder andere de Evidence Master, de Focus 220, de Audience 42, de Special Twenty-Five en nu dus de Confidence C2. Eigenlijk de highlights uit de verschillende Dynaudio-families.

Het valt niet te ontkennen dat Dynaudio altijd een stabiel leveringsprogramma kent, zonder onrustige modelwisselingen en het najagen van hypes. Dat geeft enerzijds vertrouwen in de markt, want als er drie maanden later een nieuw model komt met allerlei `verbeteringen`, dan moet je je natuurlijk afvragen wat je net in huis hebt gehaald.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE