CA Electronics AP-10

In de loop der jaren zijn de meest uiteenlopende luidsprekerontwerpen in mijn luisterruimte te gast geweest. Een één-weg systeem was daar tot nu toe echter nooit bij. De hoogste tijd dus om eens zo`n breedbander uit te nodigen.

En waarom zou je dan niet gewoon dicht bij huis blijven. Bij een Nederlandse firma waarvan de naam meteen al duidelijk maakt dat zij zich niet uitsluitend op de Nederlandse markt richt. Eigenaar en ontwerper/fabrikant is Rogier van Hoof, in het vaderlandse hifi wereldje zeker geen onbekende. Menigeen zal hem kennen als de man van Crusade Audio, distributeur van merken als Nuforce, Bocchino Audio, Extreme Phono, Stein Music en Vibrapod.

Dat hij tevens een begenadigd ontwerper is komt tot uitdrukking in door hem ontwikkelde producten die hij onder de naam CA Electronics op de markt brengt. Voorbeelden zijn keramische platenpucks voor de vinylliefhebber, connectoren, isolatieplatforms en luidsprekers. In die laatste categorie vallen naast de hier geteste AP-10 de nog in ontwikkeling zijnde In Wall luidsprekers en een vloerstaande versie van de AP-10.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE