NIEUWS

IFA 2011: Philips

Redactie HiFi.nl | 03 september 2011
Tijdens de Internationale Funk Ausstellung (IFA) in Berlijn presenteert Philips een reeks nieuwe consumentenproduten op het gebied van persoonlijke verzorging, gezondheid, huishoudelijke apparatuur en home entertainment.
Foto: Eerdere versie van Philips Fidelio docking speaker

“Merk en innovatie zijn de groeimotoren van Philips,” zegt Pieter Nota, CEO Philips Consumer Lifestyle. “Consumenten waarderen merken die ze kunnen vertrouwen en die ze continu verrassen met innovaties. Philips is een van de top 50 merken in de wereld en tijdens deze IFA laten we wederom zien betrokken te zijn bij innovaties die er echt toe doen.”

Op het gebied van home entertainment kondigt Philips aan dat de Fidelio docking speakers-reeks wordt uitgebreid met de komst van Philips eerste docking speakers voor Android-apparaten. Bovendien heeft Philips de Philips Fidelio L1 hoofdtelefoons aangekondigd.

Hiernaast demonstreert Philips de Cinema 21:9 Platinum Series LED tv, de nieuwste aanvulling in de reeks tv’s in cinemaformaat. Andere tv’s die worden getoond zijn tv’s uit de prijswinnende DesignLine en Europa’s groenste tv, de tweede generatie Econova ECO Smart LED TV. De Econova verbruikt 60% minder energie dan LCD –tv’s dankzij de LED-verlichting technologie.

EDITORS' CHOICE