Mark Levinson No.326S en No.532H

Tijdens de Audiac dealerdagen 2011 special van Mark Levinson, is er al uitgebreid gesproken om de hernieuwde kennismaking met dit merk een testvervolg te gaan geven. En met deze daadwerkelijk eerste test van een eindversterker uit de gloednieuwe 500 serie van dit illustere merk, wordt daar bij deze dan ook gehoor aan gegeven.

Zelden ben ik zo benieuwd hoe een elders gedemonstreerd product in mijn eigen luisterruimte zal gaan presteren. Want niet alleen was deze demo tijdens de dealerdagen beslist overtuigend, het liet ook nog de nodige ruimte over voor meer. Hoeveel meer kunt u in de nu volgende test gaan lezen.

Uit Music Emotion - Januari 2012

Terwijl de dagen en weken na de ML Audiac Dealerdagen 2011 verstrijken, probeer ik mij in afwachting op wat komen gaat, zo open en onbevooroordeeld als mogelijk tegenover de nieuwe producten op te stellen. Er is namelijk al dermate veel gezegd en verteld over het verleden van Mark Levinson dat het tijd wordt om met de huidige modellen aan de slag te gaan. Na een eerdere mail van Audiac medewerker Michael Huigen met daarin onze afleverafspraak en de bijbehorende datum met tijdstip, is het op zekere dag zover en staat Michael keurig op het afgesproken tijdstip met een aantal forse dozen voor de deur.

Dozen die naar mijn ondergrondse luisterruimte moeten worden getransporteerd wat mede door de twee paar handen in een mum van tijd is gebeurd. Zoals gebruikelijk bij testen van door Audiac gedistribueerde producten, worden de spullen compleet afgeleverd met een bijpassende reeks aan hoogwaardige Transparant Reference kabels en in dit geval completeert met een Transparant PowerIsolator MM2 voor extra schone stroom.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE