Bowers and Wilkins Blu-ray Top Tien

Redactie HiFi.nl | 18 februari 2012 | Bowers & Wilkins

Bij gelegenheid van de introductie van de nieuwe Mini Theatre systemen van Bowers & Wilkins heeft het luidsprekermerk een Top Tien samengesteld van Blu-ray’s die bij uitstek geschikt zijn voor de ultieme audio- & videoweergave. We zetten ze even op een rij. 

De gloednieuwe Mini Theatre Serie omvat twee systemen: MT-60D en MT-50. De nieuwe M-1 luidspreker vormt de basis van beide speakersystemen. Voor perfecte laagweergave beschikt het MT60D pakket over de nieuwe PV1D subwoofer, terwijl het MT-50 pakket over de ASW608 subwoofer beschikt.

Bij een goed home cinema systeem hoort natuurlijk ook goede `software`. Bowers & Wilkins heeft daarom een top tien samengesteld van Blu-ray`s waarbij audio en video het beste tot zijn recht komt. Informatie over deze films vind je op het blog van het merk, maar we hebben de selectie alvast op een rijtje gezet, met per schijfje de voornaamste reden waarom Bowers & Wilkins juist die films gekozen heeft.

1. Star Wars: The Complete Saga
Het ise eigenlijk niet te doen om bij deze box één specifieke reden aan te wijzen, maar om toch een moment te kiezen: de speeder bike-achtervolging in Return of the Jedi. Een 360 graden wervelwind van geluid!

De volledige uitleg vind je op het blog van Bowers & Wilkins

MERK

EDITORS' CHOICE