(Gesponsord artikel)



HI-VISIT

Expertise

Anneke Ruys | 04 maart 2010

Olie & Olie is echt een winkel waar je terechtkunt voor de meest geavanceerde audio, video en tv-apparatuur met de nadruk op ‘kwaliteit’. In de geavanceerde luisterruimtes wordt mij een exclusief kijkje en een onvergetelijk luistermoment gegund. Ik neem plaats in de luxe stoelen waar ik me eerst volledig laat onderdompelen in de prachtigste muziekklanken afkomstig van de ongelooflijk mooie geluidsapparatuur. Nog nooit heeft muziek zoveel voldoening gegeven als hier.

Olie en Olie - foto Paul Vermeulen
(c) Foto: Paul Vermeulen

Een absolute pro is ook hier weer de grote expertise die het bedrijf in huis heeft, zowel op het gebied van de apparatuur die Olie & Olie verkoopt als wat de muziek betreft. De passie springt ervan af bij deze allround expert. “Met de juiste keuze van muziek, weten wij precies de maximale muziekbeleving te kunnen geven." Uiteraard in combinatie met de meest geavanceerde apparatuur want daarvoor ben je bij Olie & Olie aan het juiste adres. “Wanneer er mensen naar onze zaak komen is dat vaak via mond- tot mondreclame. Veel mensen weten dat Olie & Olie de beste audio- en videozaak van Den Haag is en dat zijn we natuurlijk al jaren. Wij gaan voor de beste kwaliteit tegen een faire prijs”. 

Olie en Olie - foto Paul Vermeulen
(c) Foto: Paul Vermeulen

“Mensen die van tevoren al mededelen dat ze op zoek zijn naar een ‘goedkope puur plastic’ installatie moet ik helaas teleurstellen. Olie & Olie gaat voor de beste producten gekoppeld aan maximale kwaliteit en daar zit natuurlijk ook een bepaald prijskaartje aan. We nemen alle tijd en moeite om de klanten optimaal te adviseren. De meeste mensen raken er na hun luisterervaring en bijbehorend advies meteen van overtuigd dat goedkoop duurkoop is. Zo hebben we al heel wat mensen voor een gigantische miskoop behoed”.

 


EDITORS' CHOICE