NIEUWS

Over HiFi.nl / stage & vacatures


Redactie HiFi.nl | 01 juni 2014
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 25 maart 2008

HiFi.nl is altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires en/of afstudeerders die zich bezighouden met journalistiek, hifi, vormgeving, en/of internet technologie. Heb je interesse, neem dan contact op met Martijn Chel via het emailadres redactie@hifi.nl.

Ook als journalist kun je (betaald) schrijven voor HiFi.nl. Heb je interesse, stuur dan een CV met motivatie naar Martijn Chel via redactie@hifi.nl.


Actuele Vacatures:

Meeloopstage

Stagevergoeding €250,- euro per maand & koffie halen we zelf wel!

Stage gegevens:   

Locatie: Amsterdam
Branche: Uitgeverij
Land: Nederland

Soort werk: Redactie | Journalistiek

De Stageplaats:

Xingo is een jonge en dynamische multimediale uitgeverij. Onze belangrijkste publicatie is internetportaal HiFi.nl. Voor onze website hebben wij doorlopend plaats voor MBO of HBO studenten die een leerzame en leuke stage zoeken in de journalistiek. Tijdens je stage draai je mee binnen de dagelijkse redactionele werkzaamheden van ons bedrijf.

Hierbij moet je denken aan het ondersteunen van de redactie of het verrichten van journalistieke werkzaamheden. Je zorgt o.a. voor het plaatsen van nieuwsberichten, het opmaken en redigeren van recensies, achtergrondartikelen of productbeschrijvingen en het samenstellen en versturen van nieuwsbrieven. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor het schrijven en publiceren van artikelen. Studenten van de opleiding Journalistiek komen zodoende in aanmerking voor het verzorgen van redactionele artikelen, zodat ze bij ons de gelegenheid krijgen om het volledige proces vanaf de uitzet van een artikel tot de uiteindelijke publicatie mee te maken. Het schrijven van artikelen (zoals showverslagen en de uitgebreidere nieuwsberichten) en het afnemen van interviews zijn daar voorbeelden van.

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Affiniteit met muziek, film en geluidsapparatuur zijn op zijn minst een pré. HiFi.nl heeft erg veel lezers; publiceer je een eigen geschreven nieuwsbericht, wordt het toch al snel duizenden keren gelezen!

Naast deze dagelijkse werkzaamheden kun je je uiteraard bezig houden met onderzoek in het kader van je opleiding, waar we je desgewenst bij kunnen begeleiden - mocht je dat zelf interessant vinden of er vanuit je opleiding vraag naar zijn. 

Wij zijn op zoek naar één (of twee) gemotiveerde stagiaire(s) die graag wil(len) meedraaien in een jong en enthousiast team. Wij bieden je een leuke en leerzame stageplek voor een minimale periode van 3 maanden.

Wat vragen wij:

Vereisten: Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Kennis van grafische software (voor de commerciële functie) en internet.
Niveau: MBO of HBO
Studierichting: Journalistiek

Stageperiode: In overleg
Stagevergoeding: Ja
Werktijden: In overleg: ma t/m vr (doorgaans van 9.00 u. tot 17.30 u.)

Startdatum: In overleg
Soort stage: Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: Nee, maar is wel een pré

Heb je hier zin in? Neem dan snel contact met ons op. Stuur je CV met foto en motivatie per e-mail naar HiFi.nl – redactie@hifi.nl 

EDITORS' CHOICE