REVIEW

Rob Crow – Living Well

Timo Schuurbiers | 21 februari 2007

Rob Crow is de frontman van de, in bepaalde delen van de wereld, zeer populaire rockband Pinback. Daarnaast is deze muzikale jongen ook actief in andere projecten. Nu weer eens een keer een solo plaat.

Rob Crow – Living Well“All songs written, recorded, produced and played by Rob in his room, except for some parts probably recorded at Zach’s house while he was at lunch”. Zach is ook lid van Pinback en van het project The Ladies.

Gemiddeld 2:40 min per song. Dat heeft wel iets, maar dan moeten die nummers ook wel iets extra’s brengen. “Up” Over Your Heart” “Bam Bam” en (de single en album versie) “I Hate You Rob Crow” hebben dat stukje extra.
De overige 9 hebben dat naar mijn inziens niet. Het kabbelt een beetje voort. Vrouw en pasgeboren kind in Rob’s nabijheid zouden wel eens voor speciale krachten kunnen gaan zorgen, dacht hij.
Maar ik voel het niet.

Los van de muziekstijl, is Crow`s geen Spinvis gebleken. Voor je het weet zit de 40 minuten erop zonder échte hoogtepunten te hebben gehoord. En dan gaat de cd weer in de hoes. En dan maar even een glas water drinken. Het regent buiten.


Aanvullende informatie:
14 tracks, 37:44
Label: TTR
Distributie: de Konkurrent
Website: http://www.functionbad.com/robcrow
http://www.myspace.com/robcrow


EDITORS' CHOICE