NIEUWSFocal

Focal Lensys Professional: gesloten over-ear hoofdtelefoon voor professioneel gebruik

De Franse fabrikant Focal heeft een nieuwe gesloten over-ear hoofdtelefoon gelanceerd genaamd Lensys Professional. De Focal Lensys Professional is een nieuw model in de lijn van hoofdtelefoons die zijn ontworpen voor producers, geluidstechnici, muzikanten en componisten. De Lensys Professional voegt zich bij de Clear Mg Professional en Listen Professional van Focal. De fabrikant levert twee kabels en een stevig opbergetui mee.

Focal Lensys Professional

Comfort is essentieel voor hoofdtelefoons die worden gebruikt tijdens lange werksessies zittend achter een mengtafel. De Lensys Professional is ontworpen om lichtgewicht te zijn en heeft oorkussens van geheugenschuim voor een comfortabele pasvorm en uitstekende geluidsisolatie. Bovendien biedt de beluchte stoffen hoofdband een consistente kromming, waardoor deze perfect is voor langdurig gebruik.

De Lensys Professional is ontworpen om een neutrale tonale balans en hoge nauwkeurigheid te bieden en dat maakt deze hoofdtelefoon een uitstekende keuze voor het mixen en anderszins professioneel bewerken van geluidsopnamen. De veelzijdigheid en betrouwbaarheid maakt van de Lensys Professional een waardevol hulpmiddel in elke omgeving en geeft vertrouwen bij het werken met audio.

De aluminium-magnesium 'M' dome drivers met een diameter van 40 millimeter bieden een lineaire frequentierespons, lage vervorming en verbeterde geluidsverspreiding, hetgeen resulteert in een zeer nauwkeurig geluid. Hun licht gekantelde positie in de oorschelpen verbetert het stereobeeld, terwijl hun akoestische belasting is geoptimaliseerd voor een werking die vergelijkbaar is met die van een basreflexluidspreker.

Focal geeft een frequentiebereik op van 5 Hz tot 22 kHz (+/- 3 dB). De Lensys Professional heeft een impedantie van 26 Ohm. De Lensys Professional weegt 306 gram. De koper krijgt twee kabels en een opbergetui meegeleverd.

De Focal Lensys Professional gaat over de toonbank voor net geen 700 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE