Luistershow met Audio Note bij Walden High End op vrij. 8 en zat. 9 nov. a.s.

De in de Belgische plaats Tervuren gevestigde audiodealer Walden High End zal op vrijdag 8 en zaterdag 9 november a.s. een luistershow organiseren rondom producten van de Engelse fabrikant Audio Note. Bezoekers van de luistershow kunnen o.a. buizenversterker Ongaku van Audio Note en de DAC5 horen. Het aantal zitplaatsen is beperkt dus belangstellenden wordt verzocht om zich even aan te melden.

AudioNote bij Walden High End op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2024

Bezoek Walden High End Audio in het prachtige en rustige Tervuren voor een unieke luistersessie met de Audio Note Ongaku en de Audio Note DAC5. Beide toestellen zijn ronduit legendarisch en hebben een echte cult-status verkregen. Daarnaast zal Walden High End de Audio Note M6 RIAA phonostage demonstreren, gecombineerd met top-of-the-range platendraaiers en phono cartridge-combinates.

Reserveer een plek voor de Audio Note luistershow. Het aantal zitplaatsen is beperkt en wie deze exclusieve luistersessies wenst bij te wonen wordt vriendelijk verzocht om zich aan te melden. Reserveer een plek via de RSVP knop op de homepage van de website van Walden High End of via een simpele e-mail naar info@waldenhighend.com. Neem vooral wat eigen muziek mee voor de demonstratie.

Oh, en versnaperingen en streekwijn worden aangeboden door het huis.

Lees ook ons verslag van het bezoek aan Walden High End.

Adres en contactgegevens Walden High End Audio

Walden High End Audio
Brusselsesteenweg 16
3080 Tervuren
Belgie

Tel.: +32 468 297 461
Web: www.waldenhighend.com
E-mail: info@waldenhighend.com


EDITORS' CHOICE