NIEUWSConcepts

Luistershow met Dali Rubikore en versterkers van NAD op zat. 19 okt. a.s. bij Concepts in Zottegem

Op zaterdag 19 oktober 2024 opent audiodealer Concepts in de plaats Zottegem de deuren voor een speciale demonstratie van de nieuwste producten van DALI en NAD, een evenement voor muziekliefhebbers en audiofielen dat je niet wilt missen. Van 10:00 uur tot 17:00 uur krijg je de kans om de nieuwste innovaties in geluidsapparatuur zelf te ervaren. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

DALI Rubikore en NAD in het zonnetje op zaterdag 19 oktober 2024 bij Concepts in Zottegem

Tijdens de demo staan de indrukwekkende Rubikore-luidsprekers van DALI centraal. Deze nieuwe lijn, die onthuld tijdens de afgelopen High End audiobeurs in München, is speciaal ontwikkeld om audio tot een hoger niveau te tillen, zowel voor muziek als film. Dankzij hun verfijnde afstemming en innovatieve technologie creëren ze een geluidservaring die ongeëvenaard is.

Lees ook onze recensie over de vloerstaande DALI Rubikore 6 en onze recensie over de Rubikore luidsprekers in een surround opstelling.

Wat zijn zoal de hoogtepunten van de show? De vloerstaande DALI Rubikore 8 in combinatie met de krachtige NAD M33 & M23 versterkers. Deze set zorgt voor een ongekend realistische klank, perfect voor de fijnproever die niets minder dan het beste wil. Als tweede set is er een opstelling van de DALI Rubikore 2 met de gloednieuwe NAD C700 V2. Deze compacte opstelling bewijst dat grootse prestaties niet altijd grote luidsprekers vereisen.

Of je nu een doorgewinterde audiofiel bent, of simpelweg op zoek bent naar de beste technologie voor je thuisbioscoop of muziekcollectie, dit evenement biedt je de kans om de nieuwste apparatuur van dichtbij te horen en te voelen. Tijdens de demonstraties ontdek je hoe elke klank, noot en dialoog in perfectie tot leven komt.

Luistershow DALI Rubikore en NAD: vrijblijvend toegang en aanmelden niet nodig

Het evenement is volledig vrijblijvend; inschrijven is niet nodig. De showroom is de hele dag door geopend. Of je nu de volledige tijd wil spenderen aan het vergelijken van de verschillende opstellingen, of gewoon even langs wilt komen om de sfeer te proeven, je bent van harte welkom.

Datum: zaterdag 19 oktober 2024
Tijd: 10:00 uur tot 17:00 uur
Locatie: Concepts Zottegem, Wolvenstraat 2 9620 Zottegem


EDITORS' CHOICE