NIEUWSCanton

Canton Sub 501: actieve subwoofer van 750 Watt

De Duitse audiofabrikant Canton heeft een nieuwe subwoofer gelanceerd genaamd Sub 501. De nieuwe Sub 501 is de opvolger van de Sub 500 R uit het exclusieve online assortiment. Volgens de fabrikant is de Sub 501 voorzien van nieuw ontwikkelde elektronica.

Canton Sub 501: zwarte of witte actieve subwoofer

Canton beveelt de nieuwe Sub 501 aan als aanvulling op geavanceerde tweekanaals en meerkanaals audiosystemen. De ingebouwde 750 Watt eindversterker, die volgens de fabrikant fundamenteel is herzien vergeleken met het vorige model Sub 500 R, zou hij in elke kamer een krachtige en nauwkeurige weergave van lage frequenties moeten kunnen leveren. Aan de onderkant is een passieve radiator gemonteerd. Volgens de fabrikant is plaatsing niet kritisch.

De actieve module aan de achterkant van de subwoofer biedt uitgebreide instelmogelijkheden: Volume, cross-over frequentie en fase kunnen traploos worden aangepast om de Sub 501 aan de ruimtelijke ruimteomstandigheden aan te passen. Met de hoog- en laagniveau ingangen kan de subwoofer eenvoudig worden aangesloten op een versterker of AV-receiver. De automatische aan/uit-schakelaar zorgt ervoor dat de Sub 501 geen onnodige energie verbruikt wanneer hij niet in gebruik is.

De nieuwe Sub 501 is nu exclusief verkrijgbaar via de onlineshop van Canton. De subwoofer wordt aangeboden in twee kleurvarianten, t.w. zwart en wit. De adviesprijs is 569 euro.


MERK

EDITORS' CHOICE