Zat. 28 en zon. 29 sept. a.s. organiseert Authentic een luistershow voor audio- en autoliefhebbers

Redactie Hifi.nl | 25 september 2024 | Fotografie Fabrikant

Op zaterdag 28 september en zondag 29 september 2024 organiseert de Brusselse audiodealer Authentic een luistershow waarbij Brits vakmanschap en technische excellentie de boventoon zullen voeren. Britse auto’s en Britse luidsprekers gaan de show stelen.

In het weekend van zaterdag 28 september en zondag 29 september 2024 organiseert audiodealer Authentic bij Lotus Verhiest in Oostende een uniek evenement. “We zijn verheugd om deel uit te maken van de opening van Thierry's nieuwe Caterham-sectie, waar de iconische Britse Caterham Seven zal worden tentoongesteld,” aldus Authentic.

In de geest van het vieren van het beste Britse erfgoed, zal Authentic de buitengewone Graham LS5/9 en LS3/5 luidsprekers onthullen, legendarische BBC-monitoren die bekend staan om hun precisie en vakmanschap. Deze Britse luidsprekers worden aangestuurd door de fantastische geïntegreerde versterkers  van het Japanse Luxman.

Net als de opwindende combinatie van Britse techniek in de Caterham Seven 170 en Super Seven 600 en geavanceerde Japanse technologie onder de motorkap, zal het evenement de perfecte harmonie tussen Brits audiodesign en Japanse versterking laten zien.

“Mis deze exclusieve kans niet om de perfecte mix van audiokwaliteit en technisch erfgoed te ervaren in een onvergetelijke omgeving,” aldus de uitnodiging van Authentic.

Datum: zaterdag 28 september en zondag 29 september 2024
Locatie: Lotus Verhiest, Oostende

Meer weten? Kijk dan op de website van Authentic.


EDITORS' CHOICE