NIEUWSTune Inn

Luistershow met Sonus faber Sonetto G2 series op 1, 2 en 3 nov. a.s. bij Tune Inn

Redactie Hifi.nl | 18 september 2024 | Fotografie Fabrikant

Deze zomer heeft de Italiaanse luidsprekerfabrikant Sonus faber de Sonetto G2 productlijn gelanceerd. De Sonus faber Sonetto G2 luidsprekers hebben weer duidelijke verbeteringen in het ontwerp. Het is een samenkomst van de akoestische technologieën uit het elite Suprema-systeem met de unieke camellia-vormige mid-range driver en een zijden dome tweeter voor een uitzonderlijk zuivere en gedetailleerde weergave. Op 1, 2 en 3 november a.s. staan de leden van de Sonetto G2 productlijn op het podium bij Tune Inn in Alkmaar.

Sonus faber Sonetto G2 bij Tune Inn

De leden van de Sonetto G2 serie, o.a. vloerstaanders en monitormodellen, van het Italiaanse Sonus faber combineren het beste van Italiaans vakmanschap en technologische innovatie, met natuurlijke materialen en een verfijnd ontwerp/ Het resultaat is een meeslepende en authentieke luisterervaring die perfect is voor elke muziekliefhebber.

Wie de luidsprekers zelf een keer wil zien en horen is welkom bij audiodealer Tune Inn op 1, 2 en 3 november 2024. Ook zijn er dan demonstraties met actieve luidsprekers van Sonus faber, t.w. het model Duetto. De Duetto is een alles-in-twee systeem, want de luidsprekers hebben niet alleen versterkers aan boord maar ook een complete streamer.

Adres en contactgegevens Tune Inn

Tune Inn
Laat 29a
1811 EB Alkmaar
Tel. 072 - 512 1196

Website:https://www.tuneinn.nl/
E-mail: info@tuneinn.nl

 


EDITORS' CHOICE