NIEUWSMorel

Mafico distribueert luidsprekers van Morel Hifi in Nederland, Luxemburg en Duitsland

De Nederlandse importeur Mafico heeft een nieuw merk aan zijn portfolio toegevoegd. Vanaf heden distribueert Mafico het merk Morel Hifi in Nederland, Luxemburg en Duitsland. Morel Hifi bouwt drivers en complete luidsprekers Mafico is op zoek naar dealers voor Morel Hifi.

Morel Hifi: drivers en luidsprekers

De Israëlische fabrikant Morel Hifi is met name bekend om de zeer hoogwaardige drivers, die zowel in de hifi als in de car audio een enorm goede reputatie hebben. Sinds kort heeft het merk echter besloten zich intensiever te gaan richten op de hifimarkt en hebben ze een aantal productlijnen ontwikkeld die absoluut de aandacht verdienen. Zo brengen ze zowel in de Avyra als de Sopran productlijn een compleet pakket bestaande uit een vloerstaander, monitorluidspeker, center luidspreker en subwoofer op de markt.

De Sopran 934 is het topmodel en is verkrijgbaar vanaf 14.999 euro. De Avyra 633 vloerstaander zet met zijn prijs van 1.999 euro nieuwe maatstaven in zijn klasse. Beide modellen beleven hun debuut op het Dutch Audio Event in ruimte 34 met Chord Electroncis aansturing. In de Soundspot productlijn brengt het merk ook designluidsprekers uit en er is een custom install serie voor inbouw.

Morel Hifi: Bluetooth-luidsprekers

Morel Hifi maakt ook Bluetooth luidsprekers, t.w. modellen Högtalare en de Biggie. Die laatste ontving kort geleden een EISA Award in de categorie draagbare luidsprekers. De Högtalare – luidspreker in het Zweeds – heeft de perfecte afmetingen voor plaatsing in een IKEA Kallax of Expedit en kan zo prachtig weggewerkt worden in het interieur met een superieure geluidskwaliteit. Een enkele luidspreker kan met zijn dubbele tweeters in stereo muziek weergeven, maar het is beter om er twee te gebruiken voor een betere spreiding.

Mafico zoekt dealers voor Morel Hifi

Mafico is op zoek naar dealers voor Morel Hifi. Neem contact op via info@mafico.com voor meer informatie.

Meer weten over Morel Hifi? Kijk dan op de website van Morel Hifi.


EDITORS' CHOICE