NIEUWSDenon

Denon AVC-A10H: krachtige 13.4-kanaals AV-receiver

Audiomerk Denon heeft vandaag de AVC-A10H gelanceerd, Denon’s nieuwste AV-receiver uit de A-Serie die is geïnspireerd op het topmodel AVC-A1H om ongeëvenaarde audioprestaties en innovatie te leveren voor thuisbioscopen. Het eigen streaming-platform Heos is ingebouwd voor muziekliefhebbers. De levering gaat begin oktober beginnen.

Denon AVC-A10H

De AVC-A10H is volgens de ontwerpers gebouwd met de meest hoogwaardige componenten, waaronder een nieuwe ESS DAC-configuratie en een transformator met OFC-wikkeldraad, en levert daarmee een uitzonderlijke geluidskwaliteit. Hoewel de 13.4 versterkerkanalen van de A10H met 150 Watt vermogen vergelijkbaar zijn met zijn voorganger, leveren de nieuwe componenten een fikse verbetering van de prestaties op, aldus het persbericht van Denon.

De nieuwe AV-receiver is in Shirakawa vervaardigd: De productie bij het gerenommeerdeShirakawa Audio Works in Japan garandeert dat elke toestel aan de strengste normen voldoet. De hoogopgeleide professionals in de fabriek werken volgens krappere toleranties en bouwen de AVC-A10H met eersteklas componenten en een robuuste monolithische constructie. Shinichi Yamauchi, de Denon Sound Master, tunet de A10H met de hand en waarborgt daarmee het "levendige en ruimtelijke” geluid dat alle producten van Denon kenmerkt.

De AVC-A10H beschikt over Audyssey XT32-kamerkalibratie en is compatibel met Dirac Live Room Correction en Bass Control (na aanschaf van een licentie), zodat de geluidsweergave nauwkeurig op elke luisteromgeving en smaak kan worden afgestemd. De vier onafhankelijke subwoofer pre-outs stellen gebruikers in staat de lage tonen optimaal naar eigen voorkeur te spreiden en te integreren.

De achterkant van de ACV-A10H heeft veel te veel aansluitingen. Met zijn zeven 8K HDMI-ingangen is de AVR-A10H compatibel met de nieuwste videoformaten en gameconsoles en daarmee de ideale keuze voor elke woonomgeving. Met Heos Built-in maakt de AVR-A10H naadloos multiroom-geluid en integratie met andere apparaten met HEOS mogelijk. Gebruikers kunnen overal in huis naar muziek luisteren.

Denon AVC-A10H: prijs en leveringsinformatie

De Denon AVR-A10H is vanaf 1 oktober 2024 voor een adviesprijs van 4.700 euro en wordt geleverd met drie jaar garantie.

MERK

EDITORS' CHOICE