NIEUWSBose

Bose Diamond 60th Collection: jubileumreeks vanwege 60-jarig jubileum

Het Amerikaanse Bose heeft twee modellen draadloze in-ear hoofdtelefoons en een draadloos over-ear model uitgebracht om het zestigjarig jubileum van de fabrikant luister bij te zetten. Kopers maken bovendien kans op het winnen van een ultra blingbling versie van de Open Earbuds die zijn ingelegd met echte diamanten.

De Diamond 60th Collection draadloze hoofdtelefoons komt in een gelimiteerde oplage en bestaat uit drie modellen, twee voor in het oor en een model voor over het oor. Het zijn feitelijk gepimpte versie van bestaande modellen met een exclusieve witte en parelmoerachtige afwerking. De Bose Diamond 60th Collection omvat de Ultra Open Earbuds, de QuietComfort Ultra Earbuds en QuietComfort Ultra over-ear hoofdtelefoon.

Bose Diamond 60th Collection: winactie voor met diamanten ingelegd model

En wat is een zestigjarig jubileum zonder echte diamanten? Nou, dat is een jubileum zonder diamanten. Maar Bose wil er dus iets speciaals van maken en doet dat als volgt: voor elke variant van de Diamond 60th Collection die een klant koopt (tot een maximum van drie), wordt hij of zij automatisch ingeschreven voor een prijs die de hele dag zal schitteren. Dat zijn een speciaal paar van de Ultra Open Earbuds ingelegd met diamanten. Deze zeer speciale versie heeft een volgens de fabrikant opgegeven waarde van circa 9.000 dollar. De loterij loopt van maandag 26 augustus tot en met maandag 16 september 2024. De winnaar wordt eind september 2024 bekendgemaakt.


EDITORS' CHOICE