Pro-Ject Audio Amp Box S3 CI: kleine versterker voor inbouwtoepassingen

Met de Amp Box S3 CI presenteert het Oostenrijkse Pro-Ject Audio Systems een compacte versterker die bedoeld is om uit het zicht geplaatst te worden. De Amp Box S3 CI heeft geen bedieningselementen en kan als gezelschap dienen van twee luidsprekers in een muur of plafond.

Pro-Ject Audio Amp Box S3 CI

De Amp Box S3 CI heeft net zulke compacte afmetingen als veel andere hificomponenten van het in Oostenrijk gevestigde Pro-Ject Audio Systems. De Amp Box S3 CI is een tweekanaals stereo eindversterker, meet 103 x 36 x 112 millimeter (B x H x D) en hij weegt slechts 380 gram, zonder de externe voeding mee te rekenen. Nee, het is geen krachtpatser. Dat kan ook niet met dit formaat. Desondanks kan de Amp Box S3 CI 20 Watt per kanaal aan acht Ohm leveren en 37 Watt aan vier Ohm.

Muzieksignaal komt binnen via een stereo cinch-ingang. De luidsprekers worden aangesloten via de voor inbouwcomponenten gebruikelijke aansluitingen. Op de voorkant zijn regelaars te vinden voor volume en het naar boven of beneden bijstellen van lage tonen en hoge tonen, maar de regelaars zijn bedoeld voor eenmalige instelling. De Amp Box S3 CI heeft een autosense-functie en springt dus aan als een muzieksignaal op de cinch-ingang wordt gedetecteerd. De Amp Box S3 CI is dan ook primair bedoeld voor inbouwdoeleinden. “CI” staat immers voor custom install.

Hoewel de Amp Box S3 CI niet bedoeld is om in het zicht te plaatsten, kan hij worden geleverd in de kleuren zilver en zwart. Dat kan relevant zijn als hij tóch in het zicht zou staan.

Voor een bedrag van net geen 350 euro wisselt de Amp Box S3 CI van eigenaar.

MERK

EDITORS' CHOICE