NIEUWSJBL

JBL Stage 2: nieuwe productlijn van luidsprekers voor muziek of thuisbioscoop

JBL heeft de Stage 2 productlijn van luidsprekers voor muziek en thuisbioscoop gelanceerd. De reeks is betaalbaar en verkrijgbaar in twee kleurstellingen. In de loop van deze maand zou de levering van start moeten gaan.

JBL Stage 2

De nieuwe lijnen hebben een moderne uitstraling en zijn ontworpen en afgestemd in het JBL Center of Acoustics Excellence in Northridge, Californië, dat overigens suggereert dat er wel eens wat JBL Synthesis DNA in verwerkt zou kunnen zitten. De luidsprekers zijn voorzien van innovaties zoals gepatenteerde HDI-golfgeleiders van de volgende generatie en tweeters me een geanodiseerde aluminium conus en woofers met een polycellulose conus, ontworpen door dezelfde ingenieurs die volgens de fabrikant de meest geavanceerde high-performance audiosystemen op de markt van vandaag creëren.

De reeks omvat ook twee actieve subwoofers, de ene met een driver met en diameter van tien inch en de andere met een iets grotere driver, t.w. twaalf inch. Beide subwoofers hebben een dubbele baspoort aan de achterkant.

Alle modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren Latte en Espresso. Naar verwachting gaat de levering in de loop van deze maand beginnen.

JBL Stage 240B, tweeweg monitormodel, 375,00 euro per paar
JBL Stage 240H, tweeweg Dolby Atmos, 550 euro per paar
JBL Stage 250B, tweeweg monitormodel, 475 euro per paar
JBL Stage 245C, centermodel, 499 euro per stuk
JBL Stage 260F, tweeweg vloerstaander, 1,198.00 euro per paar
JBL Stage 280F, 2,5-weg vloerstaander, 1,398 euro per paar
JBL Stage 200P, subwoofer, 560 euro per stuk
JBL Stage 220P, subwoofer, 675 euro per stuk


EDITORS' CHOICE