Pura Ammonite Elite: nieuwe behuizing voor Pura Ammonite switch

Het in Nederland gevestigde Pura Power Supplies heeft de Pura Ammonite Elite netwerkswitch aangekondigd. De Pura Ammonite Elite is anders als de Ammonite en heeft een veel betere behuizing met maar liefst 5 lineaire voedingen en aangepaste hardware. De nieuwe behuizing zal binnenkort ook gebruikt gaan worden voor andere producten.

Pura Ammonite Elite

Sinds de oprichting van Pura Power Supplies in 2021 heeft het bedrijf niet stilgezeten. Met een reeks innovatieve producten heeft Pura snel naam gemaakt in zowel binnen- als buitenland. Een van de meest opmerkelijke ontwikkelingen is de Ammonite Elite, een geavanceerde versie van de Ammonite switch, die met zijn vijf interne lineaire voedingen een unicum is op de markt. De producten van Pura worden inmiddels wereldwijd verkocht en genieten grote waardering van gebruikers.

Lees ook onze recensie over de Pura Ammonite.

In een voortdurende poging om het productieproces te optimaliseren en de esthetische waarde van de producten te verhogen, heeft Pura een compleet nieuwe behuizing geïntroduceerd. Deze is vervaardigd uit drie millimeter dik aluminium en afgewerkt met een stijlvolle donkergrijze poedercoating. De behuizing wordt verder verfraaid met een voor- en achterkant van roestvrij staal, voorzien van verfijnde gelaserde teksten, wat het geheel een premium uitstraling geeft.

Deze nieuwe behuizing zal binnenkort ook worden gebruikt voor de Dodo dual lineaire power supply en de standaard Ammonite switch. Pura is van plan om dit design door te voeren naar alle producten in hun assortiment, wat de merkidentiteit verder zal versterken en een uniforme uitstraling zal creëren. Met deze strategische zet blijft Pura niet alleen technisch vooroplopen, maar ook op het gebied van design en merkbeleving.

MERK

EDITORS' CHOICE