NIEUWSVeddan

Veddan Sound Systems lanceert nieuwe luidspreker via Kickstarter-campagne

De in de Nederlandse plaats Doetinchem gevestigde luidsprekerfabrikant Veddan heeft een nieuwe luidspreker aangekondigd genaamd Hummingbird. De introductie en lancering lopen via een Kickstarter-campagne.

Veddan Sound Systems: Hummingbird

De nieuwe Hummingbird is de opvolger van de veelgeprezen Atom 6C is opnieuw ontworpen met verbeterde materialen, herziene elektronica en de gepatenteerde UFM-technologie, hetgeen volgens de ontwerpers zorgt voor een optimale luisterervaring. Veddan streeft er naar eigen zeggen naar om audiofiel geluid beschikbaar te maken voor elke ruimte in huis. De Hummingbird heeft alle functies en eigenschappen die stand alone gebruik mogelijk maakt, maar de Hummingbird kan ook prima als stereo set gebruikt worden.

Hummingbird: muziek aanleveren via XLR of Bluetooth

De nieuwe Hummingbird luidspreker kan muzieksignaal ontvangen via de XLR-aansluiting maar ook volgens de hoogste Bluetooth-standaard, waardoor gebruikers hun muziek op verschillende manieren kunnen afspelen. Of het nu gaat om draadloos streamen vanaf een smartphone of een hoogwaardige, bekabelde verbinding voor de beste geluidskwaliteit, de Hummingbird biedt de flexibiliteit die muziekliefhebbers nodig hebben.

Stijlvol en innovatief ontwerp

Naast de uitzonderlijke geluidskwaliteit belooft de nieuwe Hummingbird ook een stijlvol ontwerp. Met zijn strakke, moderne behuizing en opvallende kleuren voegt de luidspreker een indrukwekkend element toe aan elke ruimte.

Veddan Hummingbird: beschikbaar via Kickstarter

Om de nieuwe Hummingbird beschikbaar te maken voor een breder publiek, wordt de eerste oplage aangeboden via een Kickstarter-campagne. Snelle beslissers kunnen de luidspreker aanschaffen tegen een flinke korting en zullen deze als eerste in huis hebben. Kickstarter biedt een platform om ideeën en innovaties te presenteren. In ruil voor hun steun kunnen zogeheten backers exclusieve beloningen ontvangen, zoals vroege toegang tot het product, speciale edities of andere unieke voordelen.

Meer weten? Alle informatie over de nieuwe Hummingbird luidspreker en de Kickstarter-campagne is te vinden op de Kickstarter-pagina m.b.t. de Veddan Hummingbird.

MERK

EDITORS' CHOICE