Cambridge Audio voegt VU-meters en klok toe aan scherm van netwerkspeler CXN100

Cambridge Audio heeft VU-meters en een klokdisplay geïntroduceerd op het centrale kleurenscherm op het front van de Cambridge Audio CXN100 netwerkspeler. De VU-meters en klok komen binnen via een software-update die er overigens al eerder was voor de streaming-versterkers Evo 75, Evo 150 en Evo 150 DeLorean Edition.

Cambridge Audio CXN100

Cambridge Audio heeft netwerkspeler CXN100 begin februari 2024 gelanceerd. Via een over-the-air (OTA) software-update kan elk bestaande CXN100 net als de Evo-modellen deze nieuwe weergaveopties m.b.t. het centrale kleuren informatiescherm ontvangen. Gebruikers kunnen kiezen tussen het bekijken van de VU-meters, een gemakkelijk afleesbare digitale klok of het tonen van de albumhoezen van de spelende muziek.

VU-meters (volt-uitslagmeters) lijken in populariteit toe te nemen. Als een apparaat een informatiescherm heeft met een hoge resolutie is het relatief eenvoudig om VU-meters via de software te vertonen. Voor het overige is er niets aan de CXN100 van Cambridge Audio veranderd.

Lees ook onze recensie over de Cambridge Audio CXN100.

MERK

EDITORS' CHOICE